DEVOJČICA ZAPLAKALA KADA SU JOJ REKLI DA JE BOLESNA: Direktor njenog oca spasao situaciju, postao HEROJ!
Lili, Foto: Printscreen/Linkedin/Kennedy News and Media

predivan gest

DEVOJČICA ZAPLAKALA KADA SU JOJ REKLI DA JE BOLESNA: Direktor njenog oca spasao situaciju, postao HEROJ!

Njen otac Sem Braun (35) bio ja takođe jako tužan zbog toga, ali je čitavu situaciju spasao izvršni direktor njegove Firme Den Brukman

Objavljeno:

Petogodišnja devojčica Lili Braun iz Prestona saznala je pre nekoliko dana da ima kovid, što ju je veoma rastužilo i to ne zbog težine bolesti, već zbog izolacije, pa je samim tim mislila da je Deda Mraz neće posetiti i da neće dobiti nikakav poklon za praznike.

Njen otac Sem Braun (35) bio ja takođe jako tužan zbog toga, ali je čitavu situaciju spasao izvršni direktor njegove Firme Den Brukman, koji je rekao svom zaposlenom da promeni njegovo ime u telefonu i memoriše ga u Deda Mraz, a on će se pobrinuti za ostalo.

Sem je na društvenim mrežama podelio razmenu poruka u kojima se njegov šef pretvarao da je Deda Mraz, uveravajući Lili da su on, irvasi i vilenjaci trostruko vakcinisani i da ih ništa neće sprečiti da obraduju decu, čak i onu koja imaju kovid, prenosi Liverpool Echo.

Takođe joj je obećao da je sa irvasima i vilenjacima spreman da poleti 24. decembra i da “ništa ne može zaustaviti Božić”.

Lili je u sredu dobila pozitivan test na koronu. Kad sam joj to saopštio, briznula je u plač i požalila se mami da to znači da ih Deda Mraz neće posetiti jer imaju kovid. Kada me je direktor pitao da li je sve u redu i kad sam mu objasnio situaciju, rekao je da tog jutra ostanem kod kuće i promenim njegovo ime u telefonu u Deda Mraz, a da će se on pobrinuti da mu ćerka bude srećna – naveo je Sem.

On i šef i ulozi Deda Mraza počeli su da razmenjuju poruke, a kada joj je otac pročitao prepisku, devojčica se razveselila i poručila Deda Mrazu da ga mnogo voli.

Sem je zahvalan svom nadređenom, a prepisku je podelio na društvenoj mreži LinkedIn kako bi ga javno pohvalio i pokazao ljudima da nekada male stvari mogu da donesu sreću nekome.

(Espreso/Liverpool Echo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.