NAJPOZNATIJI SVETSKI KUVAR OBJAVIO SNIMAK SA MAJKOM: I mnogi su ostali u STANJU ŠOKA! (VIDEO)
Kuvar, Foto: Printscreen Instagram

susret

NAJPOZNATIJI SVETSKI KUVAR OBJAVIO SNIMAK SA MAJKOM: I mnogi su ostali u STANJU ŠOKA! (VIDEO)

Salt Bae vlasnik je 15 luksuznih restorana širom sveta, a restorane ima, između ostalog, u Dubaiju, Londonu i Majamiju

Objavljeno:

Milioner Nusret Gokče, poznatiji pod imenom Salt Bae, razbesneo je svoje pratioce na Instagramu videom u kojem je priznao da se nakon dve godine video sa svojom majkom. 38-godišnjeg turskog mogula, koji je inače vlasnik lanca restorana, pratioci su ispitivali zbog čega njegova majka živi toliko skromno kada on na računu broji milione dolara.

– Video sam majku nakon dve godine – stoji u opisu videa u kojem se Salt Bae grli sa svojom mamom.

Dobio je više od šest miliona lajkova, no nisu svi bili oduševljeni emotivnim videom.

“Normalno bi bilo da joj kupiš dvorce, a ona i dalje živi tako skromno“, „Zašto? Pa majku bi valjda trebao da posetiš svakoga dana“, „Zašto ona živi u takvim uslovima dok ima sina koji je milioner? Neverovatno“, „Proputovao je svet i sada se hvali da je nakon svega uspeo da vidi i majku“, „Previše si zaposlen i za vlastitu majku?“, samo su neki od komentara koje je dobio ispod videa.

Salt Bae vlasnik je 15 luksuznih restorana širom sveta, a restorane ima, između ostalog, u Dubaiju, Londonu i Majamiju. Među obožavateljima njegova brenda su velika holivudska imena, a kod njega vole da jedu Dejvid Bekam, Leonardo Di Kaprio, Konor Mekgregor i reper Paf Dedi.

Njegovi restorani poznati su po luksuzu, ali i paprenim cenama. U njegovu londonskom restoranu odrezak košta više od 1.400 funti, a Salt Bae se proslavio pre nekoliko godina nakon što je njegov video pripreme odreska na neobičan način postao viralan. Danas se njegovo bogatstvo procenjuje na 44 miliona dolara.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.