DELI DEVOJKU SA DRVETOM I NE SMETA MU! Ide sa njom da gleda dok se grle i maze (VIDEO)
Kejt Kaningem, Foto: Printscreen/Daily Mail

PROMENILA I PREZIME!

DELI DEVOJKU SA DRVETOM I NE SMETA MU! Ide sa njom da gleda dok se grle i maze (VIDEO)

Posetila je park u potrazi za najboljim kandidatima, dok nije našla “ono pravo”

Objavljeno:

Žena iz Velike Britanije, koja se udala za drvo pre tri godine, rekla je da ova veza još uvek traje i da njenom dečku ne smeta da je deli sa biljkom.

Kejt Kaningem (37) promenila je prezime u “Zova” nakon što se udala za zovu 2019. godine u gradiću Sefton. Žena, koja inače ima dete, je rekla da drvo posećuje i do pet puta nedeljno.

Što je još čudnije planira veliki engleski praznik Dan boksa provede sa svojim drvetom, dok će ostatak porodce biti kući.

Kejt se udala za drvo u znak protesta protiv tadašnjih planova lokalnih vlasti da se izgradi obilaznica kroz park u dolinu Rimrouz. Inspirisale su je Meksikanke koje su se pre nekoliko godina udale za drveće kako bi skrenule pažnju na ilegalnu seču šuma.

Posetila je park u potrazi za najboljim kandidatima, dok nije našla “ono pravo”. Kaže da su je privukle svetla boja kore i visina zove i da je ona upotpunjuje.

Njena ljubav je, kako tvrdi, porasla od njihovog venčanja, a navikla je da ukrašava “supruga” za Božić.

– Ovo nam je treći Božić zajedno, tako da je postala tradicija da nosimo ukrase za njega. Kada sam ih postavljala, drvo me je prilačilo na jarkom decembarskom suncu. Napravila sam venac, bršljana, bora i crvenih bobica koje sam skupila šetajući tokom vikenda. Plus, dodala sam i malo prazničnih šljokica – rekla je Kejt za Dejli mejl.

Kejt čak završava svoje božićne čestitke rečima „Sa zimskim željama, od gospodina i gospođe Zova“.

Njena porodica i prijatelji, kako navodi, u potpunosti podržavaju brak. Kaže da joj se njen dečko pridružio u nekim posetama i nije mu smetalo njihovo ljubljenje i maženje.

Bonus video:

02:10

Espreso u poseti najsavremenijem precistacu otpadnih voda u Vršcu

(Espreso/Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.