UMRLA LAURA ANA, NOVE STRAVIČNE VESTI, TUGA!
Laura Edin, Foto: Printscreen/Instagram/edinlaura

TUGA!

UMRLA LAURA ANA, NOVE STRAVIČNE VESTI, TUGA!

Manje od 24 časa pred smrt, Laura je i dalje objavljivala selfije i video snimke sa Instagrama, prikazivala je kako se smeje i uživa sa prijateljima

Objavljeno: 18:26h

Poznata ličnost sa Instagrama, Laura Ana Edelini preminula je u sredu u 21-oj godini starosti, potvrdio je njen menadžment. Influenserka je dve godine bila paralizovana od kukova ka dole nakon saobraćajne nesreće 2019. godine.

Njena smrt je ostavila nerazreženu sudsku borbu sa bivšim dečkom Gagom Muhamadom, takođe poznatim na internetu, koji je bio za volanom kada se nesreća dogodila, navodno pod uticajem alkohola. Njena prijateljica, kozmetička preduzetnica, Šendi Purnamasari, je bila prva osoba koja je podelila vest o njenoj smrti.

Manje od 24 časa pred smrt, Laura je i dalje objavljivala selfije i video snimke sa Instagrama, prikazivala je kako se smeje i uživa sa prijateljima.

Komentari ispod njene poslednje objave na kojoj sedi za stolom okružena porodicom i prijateljima je preplavljena oproštajnim porukama od njenih obožavalaca od kada je vest o njenoj smti bila objavljena.

Bonus video:

20:54

POPODNEVNI DNEVNIK 16.12.2021.

(Espreso/The Jakarta Post)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.