ILON MASK POKUŠAO DA ISMEJE PREMIJERKU FINSKE: O njenom odgovoru bruji ceo svet, GORE MREŽE!
Ilon Mask, Foto: AP

DIREKTOR TESLE

ILON MASK POKUŠAO DA ISMEJE PREMIJERKU FINSKE: O njenom odgovoru bruji ceo svet, GORE MREŽE!

Između ostalog, Ilon Mask je objavio fotografiju, odnosno poznati "mem" u kojem muškarac i devojka razgovaraju u noćnom klubu

Objavljeno:

Premijerka Finske Sana Marin poslednjih nekoliko dana doživela je brojne kritike zbog kršenja epidemioloških mera i posete noćnom klubu, a jedna od ličnosti koja je pokušala da ismeje Marin bio je i direktor Tesle Elon Musk.

Iako se premijerka Finske izvinila građanima zbog posete noćnom klubu nakon koje se ispostavilo da je bila u kontaktu sa osobom koja je pozitivna na koronavirus, reakcije na društvenim mrežama se i dalje ređaju.

Između ostalog, Ilon Mask je objavio fotografiju, odnosno poznati "mem" u kojem muškarac i devojka razgovaraju u noćnom klubu.

Fotografiju prati i "dijalog" u kojem muškarac pita devojku čime se bavi, nakon čega ona odgovara da je "premijerka Finske".

Maskov tvit je podeljen skoro 18.000 puta, a u komentarima su usledile i reakcije Finaca koje su Maska informisale o tome ko je i kako izgleda premijerka Finske.

- Čini se kul, odgovorio je Musk.

Vrlo brzo, oglasila se i premijerka Finske i odgovorila na Maskove "prozivke".

Finska je takođe 'kul'. Nordijska država blagostanja koja želi da bude klimatski neutralna do 2035. godine. Najsrećniji ljudi žive u Finskoj, napisala je Marin, a njen komentar izazvao je i oduševljenje Finaca.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/Klix.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.