VERENIKU ZA POSAO SPAKOVALA HRANU KAO DA JE ZA VOJSKU: Neće vam BITI DOBRO kada vidite, a tek KOMENTARI, HIT VIDEO
Hrana, Foto: Printscreen/TikTok/mchodg

LUDILO

VERENIKU ZA POSAO SPAKOVALA HRANU KAO DA JE ZA VOJSKU: Neće vam BITI DOBRO kada vidite, a tek KOMENTARI, HIT VIDEO


A budući da nakon ručka čovek nešto mora i popiti, brižna mu je žena spremila tri Pepsi limenke, tri limenke Tango soka i jedno energetsko piće, da u pauzi za ručak 'povrati snagu'..

Objavljeno:

Jedna se mama nedavno na TikToku pohvalila s videom ručka koji je svom vereniku spremila za posao, a mnoge je zaprepastila količina hrane koju muškarac pojede u jednom obroku.

Ona inače pod imenom @chels mchodg često objavljuje video zapise inspirisane prehranom i kuvanjem, no s ovim je videom zaprepastila neke pratioce, pa su pomislili čak da dečku sprema ručak za celu nedelju...

Čels je dragom spakovala dva sendviča od belog hleba s maslacem, majonezom i sirovim lukom, jedan punjen piletinom, drugi šunkom i sirom i pitu s komadićima piletine, a sendvičima i piti je dodala i male viršle, te mini rolice s kobasicom, paketić čipsa sa soli i octom, čedar sir, dva paketa Skittles i dva paketa Haribo bombona, Club čokoladicu, proteinsku pločicu i jedan - Kit Kat, da se nađe... A budući da nakon ručka čovek nešto mora i popiti, brižna mu je žena spremila tri Pepsi limenke, tri limenke Tango soka i jedno energetsko piće, da u pauzi za ručak 'povrati snagu'...

- Ti hraniš celu firmu ili? - pitao je jedan TikToker, a neki su primetili da toliko hrane ne pojedu cele nedelje, prenosi The Sun.

- Nije problem u količini već u samim namirnicama, gde je voće, povrće, voda...? Hmm... - kritikovao je drugi, no nekima je video bio samo podsetnik kako bi žene trebale brinuti o svojim muškarcima.

- Ja tu vidim samo ženu koja se trudi da joj verenik bude srećan i sit, a hrana je nebitna! - zaključila je jedna romantična TikTokerica.

(Espreso / Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.