MAJKA STAVILA KAMERU U DEČIJU SOBU! Kad je videla snimak, srce htelo da joj prepukne od prizora (VIDEO)
Blizanci, Foto: Facebook printscreen

deca

MAJKA STAVILA KAMERU U DEČIJU SOBU! Kad je videla snimak, srce htelo da joj prepukne od prizora (VIDEO)

"Budući da se inače stalno svađaju oko igračaka, lepo je znati da se i vole"

Objavljeno: 22:22h

Lora Dalton (28) iz Škotske majka je 18-mesečnih jednojajčanih blizanaca Džejkoba i Noje.

Budući da braća svoje dane uglavnom provode svađajući se ko će uzeti koju igračku, Lora se iznenadila kada ih je stavila na popodnevno spavanje i videla kako se – ljube i grle.

Nestašni blizanci, kaže mama, grubi su jedan prema drugom, a teško i zaspe pre nego što se dobrano posvađaju i barem pola sata gađaju plišanim igračkama.

Zato je majci „srce skoro puklo od sreće“ kada je videla kako se naginju preko ograde svojih krevetića i oboje penju na prstiće da bi jedan drugog zagrlili.

– Budući da se inače stalno svađaju oko igračaka, lepo je znati da se i vole – izjavila je mama Lora za Daily Mail i dodala da nije mogla da veruje kada je na bejbi monitoru videla bratsku ljubav na delu. Klinci, naravno, nisu znali da ih ona posmatra.

– Kod njih očito nema sredine, ili se tuku ili ljube – zaključila je majka i dodala da se identični blizanci inače „uspavljuju“ ubacivanjem igračaka u krevetić onog drugog. Zato joj se ovaj snimak ljubavi još više dopao.

– Ako Noje sedi i veselo se igra, Jacob će mu htjeti uzeti igračku. Ali, ni onda neće biti ‘na miru’ dok nema obje igračke, i svoju i bratovu”, rekla je Laura, koja je snimku preslatkih dječaka odmah poslala i njihovom tati, zaručniku Fraseru Cantlayu (28). Roditelji su se složili da će čuvati video i blizancima ga pokazati svaki put kada se zbog nečega posvađaju.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.