IMALA JE 8 GODINA I 1 PREDMET JOJ JE BIO NAJBOLJI DRUG: Stavila ga je u kadu i kada se RASTOPIO, ZGRANULA SE! VIDEO
Karla, Foto: Printscreen/TikTok/lategankarla

traume iz detinjstva

IMALA JE 8 GODINA I 1 PREDMET JOJ JE BIO NAJBOLJI DRUG: Stavila ga je u kadu i kada se RASTOPIO, ZGRANULA SE! VIDEO

Pomalo kao Karla koja se prisetila da je postala najbolja drugarica sa, verovali ili ne, kamenom. Tada je imala osam godina. Mislila je da će njen kamen biti samo njen i da je nikada neće napustiti. Ipak nije sve bilo tako jednostavno

Objavljeno: 18:29h

Kao deca, svi smo želeli da imamo veliku grupu prijatelja. Neki od nas su možda odlučili da omiljenu igračku ili imaginarnog prijatelja smatraju svojim najboljim "ortakom".

Jedna Karla se prisetila da je postala najbolja drugarica sa, verovali ili ne, kamenom. Tada je imala osam godina. Mislila je da će njen kamen biti samo njen i da je nikada neće napustiti. Ipakm nije sve bilo tako jednostavno...

Nakon što je svaki dan provodila sa svojim novim prijateljem, jedna stvar je zauvek uništila prijateljstvo. Kada je Karla bila dete, odnela je svoj „kamen“ u kadu da bi otkrila da ipak nije kamen jer je počeo da se „rastvara“. Umesto toga, ispostavilo se da je stena bila stvrdnuti pseći izmet.

Sada Karla ima 21 godinu i otišla je na TikTok da podeli podjednako urnebesnu i razornu priču o svom gubitku iz detinjstva.

U videu je objasnila:

„Misliš da možeš da me povrediš?“ „Kada sam imala 8 godina, našla sam hladan kamen na plaži, dala mu ime, učinila ga mojim najboljim prijateljem, nosila ga svuda sa sobom. Onda sam ga jednom uzela u kadu sa sobom i počeo je da se otapa. Ispostavilo se da je to bio samo pseći izmet. 3. razred je bio težak period za mene".

@lategankarla

grade 3 was a tough time for me ? #rip #fyp

♬ original sound - aylingonzalez55

Od objavljivanja, video je sada prikupio 9,6 miliona pregleda i 1,7 miliona lajkova. Mnogi ljudi su u komentarima podelili svoja razmišljanja o incidentu. Jedna osoba je napisala: „To je zanimljiva bomba za kupanje. Drugi korisnik je dodao: „Nisam očekivao taj kraj. Dok je treća osoba izjavila: „Najveći i najzanimljiviji obrt koji sam ikada pročitao."

Neko drugi je prokomentarisao: „Šaljem moje saučešće zbog vašeg gubitka. To je bio tvoj najbolji prijatelj ikada, ali je odlučio da te nekako izda. Mora da ti je tada bilo teško.” U međuvremenu, peti korisnik je primetio: „Ovo me je nasmejalo naglas!“

(Espreso / Daily Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.