EVO KAKO SU SE MAŠTOVITE ŽENE OSVETILE PRELJUBNICIMA: Kada vidite ove FOTOGRAFIJE neće vam biti DOBRO! (FOTO)
Ilustracija, Foto: Profimedia

AUUU!

EVO KAKO SU SE MAŠTOVITE ŽENE OSVETILE PRELJUBNICIMA: Kada vidite ove FOTOGRAFIJE neće vam biti DOBRO! (FOTO)

Neke od njih su bile zbilja maštovite u planiranju i realiziranju osvete. Donosimo vam nekoliko primera

Objavljeno:

Svi ovi primeri pokazuju što su sve u stanju napraviti ljute, prevarene žene. Neke od njih su bile zbilja maštovite u planiranju i realiziranju osvete. Donosimo vam nekoliko primera.

Potopila je celu kolekciju Apple uređaja koju je njen partner obožavao, jer ga je uhvatila u preljubi.

Ovaj lik je morao po putu hodati sa parolom: 'Preljubnik sam. Ovo je moja kazna'. Nije poznato da li mu je partnerka oprostila ili nije.

Bolna kazna za preljubu za vlasnika ovog automobila.

'Nadam se da je njena p... bila vredna ovoga', napisala je besna žena nakon što je partner prevario. No to je samo jedna od poruka napisanih sprejem po celom vozilu.

Ni ovaj preljubnik nije bolje prošao.

A ovako to izgleda kad se prevarena žena osveti ljubavnici: 'Ostavi mog muškarca kur..'.

Ovaj primer bismo mogli nazvati jednim od najmaštovitijih. Prevarena žena je ovakvim plakatima oblepila celi grad. Napisala je 'Izgubljen pas', stavila njegovu fotku, a ispod objasnila da je zadnji put viđen kako 'poskakuje' po najboljoj prijateljici svoje žene te da se odaziva na ime Stiven...

Ovaj momak je morao ispuniti 6 zadataka kako bi mu parmerka oprostila preljubu, a javno sramoćenje je samo jedan deo. Na plakatu priznaje da je prevario divnu devojku i kaje se zbog toga.

Komšije su se dobro zabavljae iščekujući šta će biti dalje. Žena je na veliki komad tkanine napisala: 'Dobrodošao kući preljubniče'.

Ova devojka se preljubniku osvetila tako da je otišla na važnu utakmicu i osramotila ga pred celom nacijom. Napisala je: 'Moj bivši dečko preljubnik sad gleda s kauča'.

I ovo je bilo sramota godine. Prevarena supruga je pred kuću stavila natpis: 'Muž preljubnik. Dok njegova divna žena vodi brigu o njegovoj bolesnoj majci, Linnie ima aferu s dve žene u isto vreme'. Na dnu je napisala njihova imena tako da celi komšiluk zna.

(Espreso / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.