OVO JE POSAO IZ SNOVA: Odabrani Amerikanac će PUTOVATI OKO SVETA i za to BITI PLAĆEN
Putovanje, Foto: Profimedia

posao i uživanje

OVO JE POSAO IZ SNOVA: Odabrani Amerikanac će PUTOVATI OKO SVETA i za to BITI PLAĆEN

Novi posao je postao brzo hit na tržištu.

Objavljeno:

Možda vam putovanje oko sveta o tuđem trošku zvuči previše lepo da bi bilo stvarno. Ali samo tako deluje. Jedan Amerikanac koji bude imao sreće, dobiće mogućnost da tokom naredne godine istražuje svet i za to će imati na raspolaganju 85.000 dolara.

Novi posao je postao brzo hit na tržištu. Kompanija za zapošljavanje, „Insuranks“ nije samo online platforma usmerena na prodaju osiguranja, već je i svojevrsna obrazovna veb lokacija, koja nastoji da pomogne svima onima koji žele da se osiguraju na neki način, navodi Travelandleisure.

Recenzije stručnjaka, ali i korisnika ove platforme se koriste kao pomoć posetiocima da donesu odluku o kupovini određene vrste osiguranja. Ali sada kompanija želi da zainteresovanima pruži mogućnost da steknu iskustvo iz prve ruke i da putujući svetom, koriste različite pakete osiguranja.

Svakog meseca različita lokacija

Tokom cele godine će izabrani pojedinac istraživati destinacije na svim kontinentima. Svi troškovi će biti plaćeni, počev od letova i troškova smeštaja, pa do iznajmljivanja automobila i organizovanih razgledanja. Skakanje padobranom, plivanje sa delfinima, ronjenje u kavezu sa ajkulama i druga zanimljiva iskustva takođe će biti plaćena. Upravo su ta iskustva vrlo značajna za posao. I ne zaboravite, to jeste posao, koliko god delovalo nestvarno.

Koje su obaveze?

Iako deluje previše lepo da bi bilo stvarno, sve to treba shvatiti kao privremeno zaposlenje. Zato je predviđeno da osoba koja bude bila izabrana svakoga dana snima video materijal, u vodu dnevnika, fotografiše sva ta zanimljiva mesta i vodi blog kompanije. Vrlo je važno da dnevnik sadrži mnoštvo detalja, poput onih o gastronomskoj ponudi, smeštaju, putovanju, iznajmljivanju automobila i naravno o detaljima paketa osiguranja koje putnik koristi.

Dakle, posao je vrlo zahtevan. Iako će imati plaćene troškove, imaće i svakodnevne obaveze.

- Ako je ikada postojao posao iz snova, onda je ovo taj. Ko ne bi želeo da putuje po svetu, prikuplja iskustva, stvara uspomene i da bude plaćen za to? – naveo je u Ofir Sahar, izvršni direktor i osnivač kompanije u saopštenju za javnost i dodao:

Osoba koju odaberemo neće morati da potroši ni dolar. Mi ćemo platiti celokupan račun. Bilo da posete neku zemlju na 7 ili 14 dana, svakom meseca će garantovano doživeti nešto novo i uzbudljivo.

Uslovi koje mora da ispuni svako, ko želi da se prijavi na ovaj konkurs, podrazumevaju najmanje 18 godina starosti i da je kandidat američki državljanin koji živi u kopnenom delu zemlje. Sem popunjavanja prijavnog formulara, potrebno je i postavljanje videa u trajanju od 60 sekundi, u kome će kandidat objasniti zašto je baš on najbolja osoba za taj posao. Taj video je potrebno da postavi na Instagram, uz odgovarajuće heštegove. Do 31. januara naredne godine su otvorene prijave. U roku od 30 dana od zatvaranja konkursa će pobednik biti obavešten.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.