ZAMERALI JOJ ZBOG RAVNIH GRUDI I ŠIROKE ODEĆE: Kad se SKINULA i pokazala svoje ATRIBUTE, usledio MUK! (VIDEO)
Betani Džejd, Foto: Printscreen/TikTok/bethany jade

PROMENA

ZAMERALI JOJ ZBOG RAVNIH GRUDI I ŠIROKE ODEĆE: Kad se SKINULA i pokazala svoje ATRIBUTE, usledio MUK! (VIDEO)

Niko nije mogao da veruje šta vidi

Objavljeno:

Betani Džejd (21) koja ima više od 500.000 pratilaca na TikToku, naišla je na negodovanje zbog nošenja širokih majica i duskerica jer su svi mislili da prikriva “nedostatak obdarenosti”, da je “ravna kao daska” i da zbog toga nosi odeću poput devojčice.

Naprotiv, ona je široku odeću nosila kako bi prikrila svoje nestvarno velike obline, a tako je bila odevena sve dok se konačno nije opustila i shvatila da bi mnoge devojke želele da su na njenom mestu i da imaju približno takve prirodne grudi.

Tako je sa pratiocima podelila snimak uske odeće gde je sve na njoj kipelo, a video je pogledan čak 32 miliona puta.

– Ona definitivno nije lagala kad je tvrdila da ima velike grudi. Koliko li je ljudi strpala u zatvor zbog ovoga – bili su samo neki od duhovitih komentara ispod njenog snimka.

Betani takođe ima brdo pratilaca i na Instagramu gde se sada slobodno razmeće fotografijama dekoltea, a takođe se oslobodila do te mere da ima i nalog na sasjtu OnlyFans, gde gledaoci plaćaju da vide njene necenzurisane fotografije.

Ona je kasnije otkrila da je široke dukseve nosila po uzoru na Rejček Peru (50), koja je jedno vreme isto to radila kako bi prikrila obline zbog kojih su je mnogi zadirkivali u školi, a u pabovima bi joj pijani muškarci često delili neprijatne komentare.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/daily star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.