SLAVIO PRAZNIK SA MAJKOM, PA URADIO NEŠTO JEZIVO: Komšije u ŠOKU, horor kakav nisu mogli da NASLUTE
Muškarac, Foto: Profimedia

UŽAS

SLAVIO PRAZNIK SA MAJKOM, PA URADIO NEŠTO JEZIVO: Komšije u ŠOKU, horor kakav nisu mogli da NASLUTE

Policija je reagovala na pozive komšija koje su prijavile porodično nasilje, a u ovom trenutku još nije poznato koji je motiv ubistva

Objavljeno:

Vorijan Aleksander Hibert (18) nasmrt je izbo svoju majku Marsiju Čens, a zločin se dogodio na praznik Dan zahvalnosti u porodičnoj kući u Lorensvilu (Džordžija, SAD).

Policija je telo nesrećne žene pronašla u četvrtak pre podne, a bile su vidljive ubodne rane usled besomučnog udaranja nožem.

Policija je reagovala na pozive komšija koje su prijavile porodično nasilje, a u ovom trenutku još nije poznato koji je motiv ubistva.

Hibert je optužen za teško ubistvo i posedovanje noža tokom izvršenja krivičnog dela, a zadržan je bez kaucije u opritvorskom centru okruga Gvinet.

Ovaj momak je u avgustu bio optužen i za nanošenje štete imovini, kao i ometanje službenika za sprovođenje zakona uz pretnje koje mu je uputio.

Komšinica Kameron Bojd navela je da je zaista šokirana ubistvom.

– Mislila sam da mladić nije sposoban da uradi bilo šta slično, a naročito ne svojoj majci i to na Dan zahvalnosti – kazala je ona, prenosi Metro.

Druga komšinica, Henrijeta Robinson, ispričala je da je nakon ubistva za koje nije znala da se dogodilo, zatekla Hiberta kako “razgovara sam sa sobom”, pomislivši da će eventualno pokušati da uđe u njenu kuću.

(Espreso / Metro.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.