UPOZNALE SE ISTOG DANA, IZGLEDAJU IDENTIČNO, A NISU U RODU! Ovo je njihova priča, NEVEROVATNO (VIDEO)
Bliznakinje, Foto: Printscreen/TikTok/amyharrietxamy

NEVEROVATNO

UPOZNALE SE ISTOG DANA, IZGLEDAJU IDENTIČNO, A NISU U RODU! Ovo je njihova priča, NEVEROVATNO (VIDEO)

Sudbina je htela da se upoznaju posle 19 godina i budu cimerke

Objavljeno:

Ejmi Herit (19), devojka iz Velike Britanije, podelila je neverovatnu i zanimljivu priču na internetu. Naime, kada je upisala fakultet znala je da će živeti s cimerkom u studentskom stanu, ali nije znala ni ime ni prezime, upoznale su se tek prvi dan – i ostale u šoku!

Ona i cimerka imena Grejs toliko su ličile jedna na drugu fizički da su odmah pomislile kako su davno izgubljene bliznakinje.

@amyharrietx Reply to @kcmd1999 the moment you‘ve been waiting forrrrr?? #twins #longlosttwin #foryou #notforyou #fyp #notfyp ♬ Patience (feat. YUNGBLUD & Polo G) - KSI

Kao da plava kovrčava kosa, plave oči i gotovo iste crte lica nisu bile dovoljne, devojke su iz razgovora shvatile da je razlika između njihovog rođenja samo jedan dan, prenosi San.

– Zamislite kako smo obe reagovale kada smo se uselile u stančić i upoznale se prvi put – rekla je Ejmi na TikToku gde su ljudi u komentarima pisali kako su oduvek hteli ovakvu životnu priču koja je ista onoj iz filma “Zamka za roditelje” s Lindzi Lohan u glavnoj ulozi.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.