UPLAKANA UŠLA U POLICIJSKU STANICU I REKLA DA SU JE SILOVALE KOMŠIJE: Nakon 6 dana usledio OBRT koji ju je UNIŠTIO
Ilustracija, Foto: Profimedia

preokret

UPLAKANA UŠLA U POLICIJSKU STANICU I REKLA DA SU JE SILOVALE KOMŠIJE: Nakon 6 dana usledio OBRT koji ju je UNIŠTIO

Policajci su pritrčali da joj pomognu, a kad su od nje dobili podatke o kojim se momcima radi, odmah su ih uhapsili

Objavljeno:

Da je znala kako će da se završi priča koju je pakosno servirala policajcima iz Golkonda oblasti, dvadesetdvogodišnja Indijka nikada ne bi izmislila da su je silovala dvojica komšija u kolima, dok je treći navodno bio samo vozač.

Neimenovana žena došla je uplakana u stanicu rekavši policajcima da je pre mesec dana silovana. Pritom se držala za stomak trudeći se da odglumi užasnu scenu što je vernije moguće, tvrdeći da i dalje oseća posledice bezumnog čina na svom telu.

Policajci su pritrčali da joj pomognu, a kad su od nje dobili podatke o kojim se momcima radi, odmah su ih uhapsili. Mladići su još u policijskim kolima protestovali zbog lisica na rukama, ali ništa nije moglo u tim trenucima da im pomogne.

Tvrdili su da su lažno optuženi, ali tek kada su policajci u razgovoru sa drugim komšijama, a onda i posle pregledanih snimaka shvatili da od silovanja nema ništa, priča se naglo preokrenula protiv Indijke.

Žena koja inače radi kao spremačica ostala je bez posla, samim tim i bez primanja. Davno je primetila da se trojici komšija dopada te je zloupotrebila poznanstvo s njima. Istraga je utvrdila da je žena pod dejstvom opijata, što se moglo videti na snimku po njenom hodu na ulici, došla kod komšija zamolivši ih da joj pozajme 2.000 evra.

Kako su je muškarci odbili ona je iz njihove kuće izašla besna psujući oko sebe. Potom se na snimku vidi kako gleda u telefon, razmišljajući verovatno kako da im se osveti što joj nisu dali novac, prenosi Times of India.

Na kraju rešila da ih lažno optuži za silovanje. Šest dana nakon priče da je seksualno napastvovana, žena je u policiji morala da prizna da je sve izmislila zbog čega je dobila uslovnu kaznu, kao i zabranu prilaska dvojici komšija na manje od 100 metara.

Sada, ne samo što nema posao a ni novca, već je i zavedena u policijske spise i biće ubuduće pod njihovom lupom kad god se njeno ime za nešto pomene.

Bonus video:

02:00

BRAVO ZA MLADE MUZIČARE, NA ULICI POPULARIŠU KLASIKU: Sviraju od Despasita do muzike iz Igre prestola

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.