"TRAŽILI SU MI DA MOKRIM ISPRED KAMERE": Hrvatica postala globalna zvezda na najpoznatijoj mreži ZA ODRASLE! (FOTO)
Klaudija Sentineli, Foto: Printscreen/Instagram/hotafroditaofficial_

ispovest

"TRAŽILI SU MI DA MOKRIM ISPRED KAMERE": Hrvatica postala globalna zvezda na najpoznatijoj mreži ZA ODRASLE! (FOTO)

Sada kada radim to što radim, čujem tračeve da sam osoba koja ne voli da radi i da sam osramotila svoju porodicu

Objavljeno:

Devojka stara 25 godina iz Trogira, postala je globalna zvezda na trenutno najpoznatijoj platformi za distribuciju sadržaja za odrasle, a kako je rekla za jedan britanski tabloid, u sve je krenula sa podrškom partnera nakon što je ostala bez posla tokom lokdauna.

Klaudia Sentineli, Hrvatica iz Trogira, po zanimanju kozmetičarka postala je jedna od najboljih kreatora na Onli fens platformi, a svoj kanal pokrenula je pre godinu dana. Usled lepote ali i načina kojim animira klijente, našla se u prvih 10 posto kreatora ove sve popularnije platforme za odrasle.

Kako je rekla nije uvek bila zadovoljna svojim izgledom. Ipak, za sada navodno nikada nije išla na estetske korekcije, već ističe da je sve rezultat dobrih gena.

"Volim da sam zavodljiva i da zabavljam ljude. Muškarci vole da me gledaju i dobijam puno komplimenata. Imam obline koje vole muškarci i sviđa im se što sam prirodna. To je retkost na platformi. Nisam imala estetsku operaciju niti manje korekcije. Nasledila sam dobre gene.” rekla je ona za tabloid Daily Star.

Kako kaže, najviše novca dobija zbog načina na koji komunicira sa korisnicima, odnosno, zbog ispunjavanja njihovih želja.

“Mnogi vole da im spomenem ime i glumim ljubavnicu.”, otkrila je ona.

Bizarni zahtevi korisnika

“Najčudniji zahtev na platformi bilo je snimanje mokrenja, što sam naravno odbila”, rekla je. Uprkos tome što je objavila eskplicitan sadržaj, Klaudia je odustala od ponude da glumi u filmovima za odrasle.

“Samu sebe vidim više kao erotski model nego kao zvezdu filmova za odrasle.”, istakla je.

Iako mnogi muškarci padnu u nesvest zbog Klaudije i njenih “dobrih gena”, atraktivna crnka nalazi se na udaru svojih vršnjaka.

"Sada kada radim to što radim, čujem tračeve da sam osoba koja ne voli da radi i da sam osramotila svoju porodicu. Meni je to potpuno nebitno, važno mi je jedino da sam slobodna i sretna.”, zaključila je ona na kraju razgovora za britanski portal.

Bonus video:

02:00

BRAVO ZA MLADE MUZIČARE, NA ULICI POPULARIŠU KLASIKU: Sviraju od Despasita do muzike iz Igre prestola

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.