MEDICINARI SE SMUVALI, ALI UOŠTE NIJE VESELO: Sve bi bilo u redu da NEMA VELIKOG PROBLEMA
Afera, Foto: Profimedia

afera

MEDICINARI SE SMUVALI, ALI UOŠTE NIJE VESELO: Sve bi bilo u redu da NEMA VELIKOG PROBLEMA

Oni su bolničari, često u istoj smeni i u istom vozilu hitne pomoći. Kad god je vidi, oseća leptiriće u trbuhu, a kad pogleda svoju ženu, ne oseća ništa.

Objavljeno:

Ne mogu funkcionisati otkako je ljubav mog života okončala našu vezu. Za sve ostale, mi smo profesionalni partneri, a ja sam odan i oženjen tata dvoje dece, ali iznutra se osećam kao zaljubljeni tinejdžer - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Oni su bolničari, često u istoj smeni i u istom vozilu hitne pomoći. Kad god je vidi, oseća leptiriće u trbuhu, a kad pogleda svoju ženu, ne oseća ništa. Smatra da kad bi se danas upoznali, ne bi ni izlazio s njom, a kamoli se njome oženio. Oseća se kao da mu je kolegica suđena, ali problem je što je ona takođe udata i ima decu. Na poslu se nikad ništa nije dogodilo, što mi je oduzimalo svu samokontrolu da je ne zgrabim i ne poljubim. Ali prošlog leta imali smo radni izlazak i zamolila me da je otpratim kući, što sam i učinio. Sećam se da sam posegnuo za njom, privukao je i poljubio. To je bilo što se tiče fizičkih stvari, iako sam silno želio više, a znao sam da i ona želi. Priznali smo da smo se zaljubili jedno u drugo i dogovorili se da se u tajnosti nađemo sledeći vikend - nastavio je. No, veče pre mu je otkazala. Još uvek rade zajedno, vole se, ali ona kaže da ne može uništiti život svoje kćeri aferom. Ne može jesti ni spavati od brige pa pita stručnjaka šta da učini. - Žena u koju ste se zaljubili rekla vam je da ne može imati ljubavnu vezu zbog svoje kćeri, tako da se jednostavno mučite nadajući se da će se predomisliti. Nećete moći krenuti dalje dok ne prihvatite njenu odluku i usredsredite se na vlastiti odnos. Jednom ste voleli svoju ženu pa se prisetite toga. Biste li razmislili o savetovanju koje bi vam pomoglo da se oboje zbližite? Mora biti vredno truda, makar samo zbog vaše dece - odgovorila mu je Deidre.

(Espreso/VL)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.