MARIJA SE SNIMALA DOK JE VEŽBALA U TERETANI: Kada je pogledala snimak, ostala je UŽASNUTA! (VIDEO)
Marija, Foto: Printscreen/TikTok/marziii10

SKANDAL

MARIJA SE SNIMALA DOK JE VEŽBALA U TERETANI: Kada je pogledala snimak, ostala je UŽASNUTA! (VIDEO)

Primetila je tek kada je ušla u auto

Objavljeno:

Marija iz Ilinoisa (SAD) bila je užasnuta kada je pogledala snimak iz lokalne teretane u kojoj je vežbala.

Naime, ona je postavila telefon iza sebe kako bi se snimila dok trenira, a u tom trenutku, kamera njenog telefona zabeležila je momka koji je držao telefon u ruci i potajno snimao Marijinu zadnjicu dok je radila vežbe.

– Zgrožena sam. Snimala sam se kako vežbam i videla ovo. Izgleda da nisam bila jedina koju je snimao – navela je devojka, aludirajući na to da se nepoznati mladić očigledno šetao po teretani i snimao devojke za spravama.

Ova 22-godišnjakinja objasnila je kako nije primetila da ju je čovek snimao sve dok nije izašla iz teretane i u automobilu pogledala snimak.

@marziii10

I didn’t notice until I watched the video in my car… #wtff #gymfail #gross #whatdoido #fyp

♬ original sound - m

Priznala je da bi se suočila sa njim ukoliko ga sledeći put vidi na istom mestu.

– Moj telefon je bio uključen, a kada je on prolazio, mislila sam da treba da se pomerim jer mu stojim na putu. Čak sam mu se i izvinila, ne videći šta je uradio. Tek kad sam završila sa vežbanjem i ušla u auto, videla sam snimak gde je uhvaćen kako me u stvari snima otpozadi – navela je Marija.

Nije želela da pređe preko toga, već se obratila menadžeru teretane i zahtevala da sazna ko je sve vežbao u trenucima kada je i ona bila u teretani kako bi ga identifikovala, ali epilog za sada nije poznat.

Svi su se na društvenim mrežama usaglasili da nikako nije u redu da se neko ovako potajno snima dok je u teretani i da bi zbog toga trebalo nekako da bude sankcionisan.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/daily star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.