DRUGARICA JOJ DIRALA NEŠTO ŠTO NIJE SMELA, PA ZAMALO NAGRABUSILA: Usledio je NEOČEKIVANI OBRT
Alkohol, Foto: Profimedia

AUUU

DRUGARICA JOJ DIRALA NEŠTO ŠTO NIJE SMELA, PA ZAMALO NAGRABUSILA: Usledio je NEOČEKIVANI OBRT

U jednom trenutku Kleriti je otišla u svoju sobu jer joj nije bilo dobro, a Lora se latila skupocene flaše votke ni ne znajući da to nije smela da uradi

Objavljeno:

Osamnaestogodišnja Britanka Lora Kridon doživela je situaciju opasnu po život i to od najbolje drugarice Kleriti Kenedi (na slici) kada je ona otkrila da joj je ova popila skupocenu flašu votke u kući.

Drugarice su se na sedeljci malo više opustile u kući Kenedijeve, pa su ispijale sve što bi videle pred sobom. U jednom trenutku Kleriti je otišla u svoju sobu jer joj nije bilo dobro, a Lora se latila skupocene flaše votke ni ne znajući da to nije smela da uradi.

Kada je Kleriti otkrila da votke skoro i da nema više u flaši, pao joj je mrak na oči. Prvo je ispsovala Loru, a onda je otišla u kuhinju po najveći nož.

Ne samo što joj je zapretila da će je ubiti, nego je onako u pijanom stanju vitlala nožem po kući, dok nije poslala za kaznu drugaricu u svoju sobu.

Tamo ju je zaključala i poput taoca držala dva časa, sve dok nesrećna Lora nije smislila kako da pobegne kući. Rekla je Kleriti da hitno mora u toalet, inače će joj isflekati krevet.

Kleriti joj je otključala sobu i pustila je da ode do toaleta, međutim tada ju je Lora gurnula na pod i krenula je da izađe iz kuće. Kleriti ju je tada više puta zakačila flašom po telu, ostavivši joj modrice na telu, ali Lora je uspela da pobegne napolje. Potom je pozvala policiju i Kleriti je privedena.

Prilikom hapšenja, Kleriti je vrištala i pitala se šta je to uradila prethodno da sada mora u policiju.

Kleriti se u stanici branila konstatacijom da nije imala nameru da ubije Loru nožem, kao i da je nije držala kao taoca, već ju je zaključala u sobi da bi se obe smirile i kako bi ona smislila šta da roditeljima kaže za popijenu votku čija je flaša vredela više od 300 evra. Slučaj je dospeo i na sud, što je šokiralo Kenedijevu.

– Situacija je izmakla kontroli. Moja klijentkinja nije ni slutila dokle će sve otići. Kaje se i moli za oproštaj – rekao je Nik Divajn, advokat optužene pred sudijom.

Kleriti Kenedi dobro je prošla. Mogla je da bude optužena za pokušaj ubistva drugarice, a ona je prošla samo sa 14 meseci uslovne kazne i 60 sati rada u nekoj dobrotvornoj ustanovi.

(Espreso / Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.