NJEGOVA MAJKA IH JE UPOZNALA TOKOM KARANTINA: Nisu se ni videli UŽIVO, a izabrali su da naprave 1 VELIKU STVAR
Ljubav, Foto: Profimedia

KO BI REKAO

NJEGOVA MAJKA IH JE UPOZNALA TOKOM KARANTINA: Nisu se ni videli UŽIVO, a izabrali su da naprave 1 VELIKU STVAR

Ajis je počela da razgovara sa 56-godišnjom Amerikankom Kendom Martin, koja joj je rekla da bi njen sin Darin (24) bio oduševljen da se dopisuje sa nekim iz Ujedinjenog Kraljevstva

Objavljeno: 22:21h

Ajis je preko Fejsbuka ćaskala sa Darinovom majkom, koja je u jednom trenutku odlučila da ih spoji.

Britanka Ajis Rives se tokom pandemije osećala usamljeno pa se učlanila u jednu grupu na Fejsbuku, no nije znala da će joj taj potez promeniti život. Naime, naizgled bezazlena interakcija sa gospođom iz grupe rezultirala je njenim venčanjem, prenosi "Independent".

Ajis je počela da razgovara sa 56-godišnjom Amerikankom Kendom Martin, koja joj je rekla da bi njen sin Darin (24) bio oduševljen da se dopisuje sa nekim iz Ujedinjenog Kraljevstva.

Amerikanka je tako spojila sina i Britanku, a mladi par se venčao nakon više od godine dana dopisivanja i razgovora preko videopoziva. Na taj način su, uprkos vremenskoj razlici, zajedno pogledali mnoštvo filmova i igrali videoigrice. Jako su brzo shvatili da žele da provedu ostatak života zajedno.

Budući da mlada nije mogla da doputuje u SAD zbog zabrane svih putovanja koja nisu nužna, svoju vezu su krunisali "online" brakom, baš onako kako su je i započeli. Naime, sudija iz savezne države Juta venčao je par putem videopoziva i pred svedocima, iako se još nisu upoznali uživo.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.