EMA JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU, A BILA JE ZALUĐENA! Upoznala čoveka preko interneta, a onda usledio HOROR
Veza/ilustracija, Foto: Profimedia

strašno

EMA JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU, A BILA JE ZALUĐENA! Upoznala čoveka preko interneta, a onda usledio HOROR

Nesrećna žena nije znala da je komšija ubijen, ni da je ona možda sledeća

Objavljeno:

Britanka Ema Tozer (42) imala je više sreće nego pameti što je i dalje živa.

Majka dvoje dece, razvedena već 3 godine, upoznala je perača prozora Entonija Brintona (43) na sajtu Plenty of Fish, na kojem su sasvim slučajno počeli da se dopisuju. Čitav incident odigrao se prošle godine, a mi vam prenosimo šta se tačno dogodilo.

Posle nekoliko sastanaka na internetu, našli su se i uživo. Ema nije primetila da je Entoni pokazao samo jednu, uviđajnu i finu stranu ličnosti, a da je zapravo reč o klasičnom manijaku, silovatelju i ubici.

Jednostavno, uželela se romanse i viđanja s nekim muškarcem i bila je impresionirana. Međutim, Entoni je imao druge planove. Kada je ugledao Eminog komšiju Adrijana koji je bio s njom u gradu, rešio je da se prvo pozabavi njim.

Jedno veče, dok Ema nije bila kući, poneo je macolu od kuće i na prevaru ušao u Adrijanov stan gde ga je s nekoliko udaraca u glavu onesposobio, da bi ga posle dokrajčio nožem s nekoliko uboda po telu.

Nesrećna žena nije znala da je komšija ubijen, ni da je ona možda sledeća. Entoni je bio bolestan od ljubomore i zato je komšija nastradao.

Kada je saznala za slučaj, pobegla je s decom u drugi grad, a prilikom dopisivanja porukama na telefonu, namamila je ubicu na nalaženje na određenom mestu. Zahvaljujući dobroj reakciji policije i njihovim savetima kako da Entoni ništa ne primeti, Ema i deca su bili bezbedni, a perač prozora je to veče uhapšen i sledi mu dug boravak u zatvoru.

(Espreso/Mirrror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.