DANIMA SE NIJE KUPAO I SMRDEO NA ALKOHOL: Ona ga je UGLEDALA i ZALJUBILA se u NJEGOVE oči, ovako danas ŽIVE
Vik i Ejmi, Foto: Printscreen/Youtube/This Morning

neverovatna ljubavna priča

DANIMA SE NIJE KUPAO I SMRDEO NA ALKOHOL: Ona ga je UGLEDALA i ZALJUBILA se u NJEGOVE oči, ovako danas ŽIVE

Iako je bio beskućnik, koji se danima nije okupao i smrdeo je na alkohol, Ejmi je odmah primetila njegove prelepe smeđe oči i odlučila da mu da šansu

Objavljeno: 21:54h

Književnica i autorka knjiga za decu, Ejmi Abrahamson (41) iz Švedske, ispričala je svoju neobičnu ljubavnu priču i time mnogima dala nadu da "prava ljubav" i te kako postoji i van korica romantičnih romana.

Sve je počelo zbog ovog pitanja

Pošto je turistički došla u Amsterdam 2006. godine, kaže da joj je u jednom trenutku prišao stranac i upitao je koliko je sati. Pošto mu je odgovorila sa osmehom na licu, seli su na obližnju klupicu i počeli da ćaskaju, tu je i na kraju saznala kako se muškarac zove - Vik Kokula.

Iako je bio beskućnik, koji se danima nije okupao i smrdeo je na alkohol, Ejmi je odmah primetila njegove prelepe smeđe oči i odlučila da mu da šansu.

Međutim, toga dana su morali da se rastanu, ali su se lako dogovorili da se nađu na istoj klupici za nedelju dana. Tada ju je Vik par puta nasmejao i među njima se razvila hemija. Ali, pošto je Ejmi bila samo turista u gradu po kojem je Vik lutao, ona je odlučila da mu ostavi njen broj telefona u nadi da će ih život ponovo spojiti.

Kada se vratila u Beč gde je tada živela pomislila je da je on nikada neće nazvati, ali posle tri nedelje primila je poziv i Vik joj je rekao da je stigao u Beč da je ponovo vidi.

Deset godina kasnije, Ejmi i Vik pozvani su da gostuju u emisiji "Ovo jutro", kao bračni par koji sada ima šestogodišnje blizance Desto i Tilou.

Venčanje je održano u zamku, a Vik je danas promenjen čovek. Odrekao se alkohola, nastavio je školovanje i stekao zvanje mašinskog inženjera, piše "The Independent".

(Espreso / Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.