OTKRILA DA ONO ŠTO JOJ JE MAJKA PRIČALA CEO ŽIVOT NE PIJE VODU: Sad se plaši da upozna bilo kod MUŠKARCA
Devojka, Foto: Profimedia

šok

OTKRILA DA ONO ŠTO JOJ JE MAJKA PRIČALA CEO ŽIVOT NE PIJE VODU: Sad se plaši da upozna bilo kod MUŠKARCA

Korisnici TikToka savetovali su Izi da ne paranoiše preterano jer u zemlji sa više od 200 miliona stanovnika.

Objavljeno:

TikTokerka po imenu Izi razmišljala je dugo o tome da uradi DNK test, pošto joj je majka godinama unazad krila podatak o tome ko joj je otac.

Kad je bila mala, rečeno joj je da ih je otac napustio, ali u periodu adolescencije, Izi je po mnogim sitnicama zaključila da to jednostavno ne pije vodu.

A onda je doživela šok života – začeta je veštačkom oplodnjom u banci sperme i ima više od 50 rođaka širom SAD. Zato je sada u potpunoj paranoji.

– Ne samo što sam otkrila da nisam Italijanka, što mi se serviralo celog života, već imam i puno braće i sestara. A potvrdu mi je dala i jedna žena koja je tvrdila da je njena ćerka moja sestra. Tada me je pitala da li sam i ja začeta od donatora sperme. Posle toga sam odlučila da moram na DNK test – kaže Izi.

Nakon što je nevoljno pristala da bude deo Fejsbuk grupe gde su neki njeni rođaci, Izi konstatuje da se sad plaši kako će da upozna novog muškarca.

– Šta ako mi je brat? Ako svakog budem pitala na prvim sastancima odakle su i ko su im roditelji, misliće da nisam normalna. Lako se može desiti da se zaista zaljubim u nekog polubrata. Stalno sam na Tinderu, redovno izlazim i sada ne znam šta ću – napisala je Izi u jednom od komentara na post.

Korisnici TikToka savetovali su Izi da ne paranoiše preterano jer u zemlji sa više od 200 miliona stanovnika teško da baš može da bude toliki baksuz da se zaljubi u rođaka.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.