AIDI PRETI DUGA ROBIJA: Optužena je za TEŽAK ZLOČIN, a NJENE BEZOBRAZNE GOLIŠAVE FOTOGRAFIJE SPRŽILE SU MREŽE! FOTO
Aida, Foto: Printsceen/Instagram/aidavictoriame

atraktivna influenserka

AIDI PRETI DUGA ROBIJA: Optužena je za TEŽAK ZLOČIN, a NJENE BEZOBRAZNE GOLIŠAVE FOTOGRAFIJE SPRŽILE SU MREŽE! FOTO

Međutim, dve nedelje nakon što joj je izrečena presuda, ona je organizovala bekstvo u čemu su joj pomogla njena deca, ali i zubar, koji je takođe optužen sa njenom ćerkom Aidom Viktorijom

Objavljeno: 21:37h

Atraktivna i provokativna kolumbijska influenserka Aida Viktorija Merlano suočava se sa potencijalnom kaznom zatvora. Njoj preti 21 godina robije, a suđenje je počelo pre nekoliko dana.

Ona je optužena da je pomogla u bekstvu iz zatvora svojoj majci Aidi Merlano Reboledo, inače bivšoj senatorki, koja je uhapšena bila 2019. godine i osuđena na 15 godina zatvora zbog izborne prevare, korupcije i nedozvoljenog posedovanja oružja.

Međutim, dve nedelje nakon što joj je izrečena presuda, ona je organizovala bekstvo u čemu su joj pomogla njena deca, ali i zubar, koji je takođe optužen sa njenom ćerkom Aidom Viktorijom.

Iako je uspela da pobegne, opet je uhapšena u Venecueli tri meseca nakon bekstva.

U međuvremenu, njena ćerka je postala vrlo popularni model na Instagramu sa nekoliko miliona pratilaca. Tako da je postala influenserka koja objavljuje vrlo provokativne fotografije i snimke, što bi se reklo na ivici eksplicitnog, a uz to objavljuje i "vlogove" u kojima najčešće govori o seksualnosti, seksualnim odnosima, "igračkama i pomagalima" u krevetu...

Povremeno je i objavljivala i lične stavove istrazi i suđenju, ali nije smela da javno previše priča o tome. Sada joj je Instagram profil ugašen nakon što je prošle nedelje prvi put izvedena na sud.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.