DEVOJKA VIŠE OD 20 GODINA IMALA OVO U SEBI: Primetila jarko plavi predmet, iskopala BLAGO IZ NOSA! (VIDEO)
Hana Hamilton, Foto: Printscreen/Tik Tok/@hannah.lham

NEVEROVATNO

DEVOJKA VIŠE OD 20 GODINA IMALA OVO U SEBI: Primetila jarko plavi predmet, iskopala BLAGO IZ NOSA! (VIDEO)

Dobro nije baš dijamant, ali...

Objavljeno:

Hana Hamilton (23) je početkom godine imala upalu sinusa, ali nije ni slutila da će zbog te infekcije otkriti predmet koji joj je zapeo u nosu pre više od 20 godina, prenosi Metro.

Deca su poznata po tome da će male predmete možda pokušati da uguraju u nos, ili stave u usta, stoga je potrebno biti jako oprezan, posebno s malim bebama. Kao što bi svaki roditelj trebalo da zna, nikad ne treba ostavljati sitne predmete u njihovoj blizini, kako ne bi došlo do kobnih posledica.

I Hannah je kao djevojčica imala potrebu gurati razne predmete u nos, no na jednu sitnicu je zaboravila i to više od 20 godina.

@hannah.lham

Reply to @schrodingerscat6 I officially share too much on this app

♬ Oh no, oh no, oh no, no no - Hip Hop

"Sećam se da sam stajala ispred ormara u dečjem kupatilu i izvlačil sam perlice iz korpe sa vešom. Htela sam da vidim mogu li da mi stamu u nos, ali onda nisam mogla da je izvadim. Koliko se sećam, nisam rekla roditeljima, što je bilo čudno, s obzirom na to da je moja majka bila medicinska sestra”, ispričala je 23-ogodišnjakinja za Metro.

Pre godinu dana verniku Zaku je otkrila da je kao mala ugurala perlu u nos i da nije sigurna da li je ikada izašla. On je pretpostavio da je Hana to umislila i nije joj verovao, sve dok ga jednog dana nije nazvala i otkrila mu bizarnu vest.

Desna nozdrva bila joj je potpuno začepljena, ali mislila je da je krivac gust sekret iz nosa. Budući da nije izlazio napolje, upotrebila je kameru za uši da vidi šta se događa, a onda je primetila jarko plavi predmet u nosu. Ceo snimak objavila je na TikToku.

"Izvlačenje je bolelo, ali ne prestrašno, a trajalo je samo nekoliko sekundi. Šokirala sam se jer je bila ogromna i stajala u meni 20 godina. Čim sam ju izvadila, pozvala sam svog verenika koji je bio jednako šokiran, zaprepašćen i zgrožen kao ja”, ispričala je.

“Ako sumnjate da još imate nešto u nosu od detinjstva, 99 odsto vremena roditelji to uoče pre nego što postane problematično. Obično po mirisu, ako je predmet kvarljiv ili porozan, ili infekcijama koje možete razviti od nepoznatog predmeta. Ako mislite da postoji šansa, proverite. Da sam bar ja proverila kada sam se setila perlice pre nekoliko godina”, savetovala je Hana, koja je davno nestalu perlicu stavila na lančić.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.