MUŽ JE ZAMOLIO DA USTANE IZ BOLNIČKOG KREVETA ZAJEDNO SA BEBOM: Žena izazvala BURU na mrežama, ceo svet ŠOKIRAN!
Ilustracija, Foto: Profimedia

ispovest

MUŽ JE ZAMOLIO DA USTANE IZ BOLNIČKOG KREVETA ZAJEDNO SA BEBOM: Žena izazvala BURU na mrežama, ceo svet ŠOKIRAN!

Žalio se i kako mu bolnica nije osigurala ležaj iako je celu noć proveo budan tokom porođaja

Objavljeno:

Roditi dete definitivno je jedna od najizazovnijih stvari u životu, a mnoge žene složiće se da je celo iskustvo iscrpljujuće emotivno i fizički.

Naravno,rođenje deteta stres je i za očeve, ali neki muškarci nemaju razumevanja za ženu i sve što je prošla već sebe stavljaju na prvo mesto kada dete dođe na svet.

Jedan primer iznela je i tiktokerka Lizi koja je ispričala da ju je njen sada već bivši suprug, nakon što je rodila sina koji je bio okrenut na suprotnu stranu i koji je zapeo te iščašio njenu karlicu, zamolio da ustane iz bolničkog kreveta i zajedno s bebom sedne na sto dok on malo odspava.

Trudnica
foto: Profimedia

"Nakon cele traume koju sam proživela, moj suprug me zamolio da se malo maknem iz kreveta kako bi se sada on odmorio. Žalio se i kako mu bolnica nije osigurala ležaj iako je celu noć proveo budan tokom porođaja. Smatrao je, u tom trenutku, da on zaslužuje krevet više od mene. Ustala sam...", rekla je devojka.

Otkrila je kako je medicinska sestra poludela kada ga je videla da spava u bolničkom krevetu, ali nije ispričala detalje.

(Espreso / TheSun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.