OSLOBODILA BUJNO POPRSJE I KRENULA KA REZIDENCIJI PREMIJERA: Toliko golotinje SVET DUGO nije VIDEO, SRČANI U NAJAVI
Laura Amherst, Foto: Profimedia

aktivistkinja

OSLOBODILA BUJNO POPRSJE I KRENULA KA REZIDENCIJI PREMIJERA: Toliko golotinje SVET DUGO nije VIDEO, SRČANI U NAJAVI

Štrajkovala je glađu ranije ovog meseca

Objavljeno: 23:32h

Zar ona ne bi trebalo da štrajkuje glađu? Aktivistkinja "Pobune u toplesu" (31) skinula se u Dauning stritu u pokušaju da "spasi planetu". Aktivistkinja pobune zbog izumiranja koja je ranije bila u toplesu na protestima, skinula se u Dauning stritu u očajničkom pokušaju da "spasi planetu".

Laura Amherst (31) iz Brajtona, doputovala je do kapije premijerovog doma samo u duginim čarapama do kolena i par patika kako bi ohrabrila vladu da postavi cilj dostizanja nulte emisije ugljenika do 2025. godine.

Majka jednog deteta je štrajkovala glađu ranije ovog meseca i rekla svojim pratiocima na društvenim mrežama da neće jesti sve dok Boris Džonson "ne odgovori na zahteve njene grupe o klimatskim promenama".

Idući korak dalje, Laura je sa sobom ponela dva plakata do kapije broja 10 da pokrije svoje intimne delove u pokušaju da istera "golu istinu" u Dauning stritu u četvrtak popodne. Laura, koja ima nadimak "Klimatske sise", stekla je sledbenike na mrežama jer se pojavljivala u toplesu na marševima Pobune protiv izumiranja.

Takođe je postavila stranicu OnlyFans i obećala da će donirati 75 odsto svoje zarade od sadržaja u toplesu za Extinction Rebellion, Greenpeace i dobrotvornu organizaciju za spasavanje životinja.

Očekivala je da će prošlog meseca zaraditi oko 18.000 funti na stranici. Ali studentkinja je sada pozvala svojih 23.000 pratilaca na Instagramu da podrže zahteve grupe za klimatske promene. Njene ključne poruke su da ohrabri vladu da postavi za cilj postizanje nulte emisije ugljenika do 2025. godine i takođe želi da se pozabave industrijom životinja.

Na njenom snimku na kapiji čuvene rezidencije vidi se i kako prilazi čuvarima, govoreći im da ono što radi "nije protivzakonito" i da "pokušava da spasi planetu".

- Pokušavali su da mi zaprete govoreći mi da kršim zakon i uznemiravam decu - rekla je za Jam Press, 'To me jako ljuti'.

Objavljujući na Instagramu, rekla je da nije u mogućnosti da podeli slike na društvenim mrežama jer se brine da će biti uklonjene zbog kršenja smernica, ali se osećala prinuđenom da zauzme drugačiji stav.

- Drastične mere su preduzete u vreme rata i Covid-a, ali ne i da se zaustavi izumiranje? Šta će biti potrebno da se ljudi probude i urade ono što treba?

U razgovoru sa svojim pratiocima na društvenim mrežama u četvrtak popodne, Laura je priznala da želi da vodi novu emisiju o klimatskim promenama na ulicama Londona, postavljajući javnosti razna pitanja o klimatskim promenama, piše Daily Mail.

- Potrebno mi je da ovo postane viralno jer je to jedan od najvažnijih video snimaka našeg vremena sa najvažnijim informacijama. To utiče na sve nas i ako nešto ne učinimo, izumrećemo. Stvarno moramo ovo da uradimo. Rizikujem svoj život da bih ovo iznela tamo i naterala Borisa da to shvati ozbiljno - rekla je aktivistkinja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.