MISLILA JE DA JE MUČE SINUSI, A ONDA JE U NOSU UGLEDALA JEZIVU STVAR: Ono što je izvadila OSTAVIĆE VAS U ŠOKU VIDEO
Neverovatno šta joj je bilo u nosu, Foto: Printscreen/Tiktok

neverovatno

MISLILA JE DA JE MUČE SINUSI, A ONDA JE U NOSU UGLEDALA JEZIVU STVAR: Ono što je izvadila OSTAVIĆE VAS U ŠOKU VIDEO

Upotrebila je kameru za vosak za uši da vidi što se događa i primetila bljesak jarko plave boje u nosu

Objavljeno: 17:44h

Kada je 23-godišnja Hannah Hamilton ranije ove godine dobila infekciju sinusa, učinila je ono što su lekari preporučili i odmarala se. Nije ni znala da će je ova infekcija poslati na putovanje u nos - gde je pronašla predmet stariji od 20 godina.

Kao i mnoga mala deca, Hannah je rekla da se uvek nejasno sećala da je zabadala perlu u nos dok je bila mala, ali je pretpostavila da je ona sama izašla.

“Sećam se kako stojim ispred ormara za posteljinu u dečjoj kupaonici i izvlačim perlu iz košare u ormaru. Htela sam videti hoće li mi stati u nos, ali onda je nisam mogla izvaditi. Koliko se sećam, nisam rekla roditeljima, što je bio smešan izbor s obzirom da je moja mama bila medicinska sestra 10 godina”, ispričala je Hannah za Metro.

Međutim, pre godinu dana pričala je svom vereniku Zacku kako je nekada ugurala perlu u nos i nije sigurna je li ikada izašla. Naravno, on je pretpostavio da to nije pravo sećanje, a ni ona nije imala razloga misliti da se to dogodilo, sve dok nije dobila infekciju sinusa. S potpuno začepljenim desnom nosnicom, mislila je da je krivac ‘veliki šmrkalj’, ali kada nije izlazio sam, upotrebila je kameru za vosak za uši da vidi što se događa i primetila bljesak jarko plave boje u nosu.

Nakon malo kopanja, tajanstveno telo je izbačeno, a Hannah ostala u šoku.

“Jednom kad sam videla plavi predmet u nosu, sećanje na perlu mi se vratilo, ali sam i dalje bila uverena da je možda nešto drugo. Mislila sam da je to mali poklopac ili komadić olovke koju sam grizla dok sam studirala. Bila sam u čudu jer je bila ogromna i stajala u meni 20 godina. Čim sam je izvadila nazvala sam svog verenika koji je bio jednako šokiran, zaprepašten i zgrožen kao i ja”, ispričala je.

Hannahina preporuka svima koji imaju problema sa stranim predmetima je da se ne brinu previše, ali ipak posetite lekara ako postoji stvarna šansa da je nešto zapelo.

“Moj savet svima koji sumnjaju da bi još uvek mogli imati nešto u nosu iz detinjstva je da će 99% vremena vaši roditelji to uhvatiti pre nego što imate problem. Uobičajeno po mirisu, ako je predmet kvarljiv ili porozan gde bi bakterije mogle ući, ili infekcijama koje možete razviti od stranog predmeta. Ako mislite da postoji šansa, proverite! Volela bih da sam proverila kad sam se setila sećanja pre toliko godina”, zaključila je Hannah.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.