UMESTO PROSIDBE DOŠLO DO TRAGEDIJE! Devojka doživela šok u trenutku kada je trebala da kaže "DA" (VIDEO)
Prosidba, Foto: Printscreen/Youtube

neverovatno

UMESTO PROSIDBE DOŠLO DO TRAGEDIJE! Devojka doživela šok u trenutku kada je trebala da kaže "DA" (VIDEO)

Ugledala je verenika kako leži na vazdušnom jastuku, držeći u rukama natpis "Udaj se za mene"

Objavljeno:

Video koji se ovih dana osvanuo na društvenoj mreži Reddit podelio je mišljenja muškaraca i žena. Dok jači pol smatra da je "fora" odlična, žene su uglavnom zgranute i kažu da se za takvog "kretena" ne bi nikad udale.

O čemu se radi? Mladić je okupio društvo na krovu zgrade kako bi pred svima zaprosio devojku sa kojom je već četiri godine u vezi. Popeo se na ivicu ograde, sa flašom u ruci, i počeo priču kako su Bruk i on dugo zajedno i kako svi znaju koliko mu znači, te da je došao "onaj" trenutak...

Bruk je bila nasmejana, svesna da će uslediti prosidba, ali onda je budući mladoženja zamolio da mu dodaju prsten, kako bi sve izveo kako dolikuje - kleknuo na koleno i izgovorio čarobnu rečenicu: "Hoćeš li da se udaš za mene'".

Neko od okupljenih gostiju mu je dobacio kutiju s prstenom i tad je usledio šok. U pokušaju da u vazduhu uhvati kutijicu, mladić se zateturao i pao unazad s krova. Užasnuta devojka je vrisnula, uhvatila se za lice, u trenutku se najradosniji dan u njenom životu pretvorio u tragediju... Potrčala da vidi da li je budući mladoženja preživeo pad, a tu je tek dočekalo iznenađenje.

Ugledala je verenika kako leži na vazdušnom jastuku, držeći u rukama natpis "Udaj se za mene".

Dramatična prosidba je unapred bila isplanirana, gosti su se smejali od srca kada su videli njeno izbezumljeno lice, a i ona im se ubrzo pridružila. Ipak, sudeći po komentarima na ovoj društvenoj mreži, mnoge devojke ne bi oprostile ovakvu neukusnu i brutalnu šalu, kažu da se za takvog "kretena" nikada ne bi ni udale...

(Espreso/Lepaisrecna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.