SRAMOTA! Krišom snimao devojku dok je radila JEDNU stvar, pa sve OBJAVIO, dočekan na NOŽ (VIDEO)
Snimak iz restorana, Foto: Printscreen/Tiktok

BRUKA

SRAMOTA! Krišom snimao devojku dok je radila JEDNU stvar, pa sve OBJAVIO, dočekan na NOŽ (VIDEO)

Devojka je svoj deo računa odlučila platiti kovanicama, što je šokiralo dečka s kojim je bila na spoju pa je on čitavu stvar odlučio snimiti i objaviti na društvenim mrežama

Objavljeno: 19:23h

Danny Duarte, koji objavljuje na TikToku s oznakom @thewaterboy, upoznao je ženu na aplikaciji za spojeve i dogovorili su se da će se naći za prvi spoj nakon čega je usledio drugi spoj u restoranu nekoliko dana kasnije.

Kad je večera završila, žena je izvadila torbicu i svoj deo obroka platila kovanicama, što je Dannyju bilo neobično pa je izvadio mobitel i snimio devojku tokom brojanja novaca.

Video je objavio uz natpis: "Ne možete ovo izmisliti. Na drugom spoju s devojkom iz Tindera i ona plaća novčićima. Odlučio sam opet izaći s njom i ona napravi ovo!”

Iako je Danny mislio da će njegov video nasmejati druge korisnike društvenih mreža, dogodilo se upravo suprotno i mnogi korisnici stali su na stranu devojke i branili je u komentarima.

@thewaterboy

I decided to go out with her again and she does this… YOU CANT MAKE THIS UP! ?

♬ original sound - Water Boy

"Trebalo bi tebi biti neugodno što si joj dopustio da plati”, komentarisala je jedna korisnica, dok se druga nadovezala: "Znači biraš poniženje umesto podrške? Pokazao si svoje pravo lice...

"Ona bi to trebala shvatiti kao znak da njemu u redu gledati kako se ona muči i neće joj pomoći. Definitivno negativni pokazatelj!”, glasio je jedan komentar.

(Espreso) Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/lifestyle/muskarac-ismijavao-djevojku-s-kojom-je-bio-na-spoju-zbog-jedne-stvari-ljudi-ga-odmah-napali-1534041 - www.vecernji.hr


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.