PRSKALA KOMŠIJE DEZINFEKCIONIM SREDSTVOM JER JU JE IZLUĐIVAO KAŠALJ: Zbog te odluke je GADNO ZAŽALILA!
Džejn Daunal, Foto: Printscreen

optužnica za fizički napad

PRSKALA KOMŠIJE DEZINFEKCIONIM SREDSTVOM JER JU JE IZLUĐIVAO KAŠALJ: Zbog te odluke je GADNO ZAŽALILA!

Džejn Daunal se žalila na presudu, ali je njena žalba odbačena 21. oktobra, tako da je uslovno osuđena na šest meseci

Objavljeno:

Džejn Daunal (61) iz Hejvuda iz velikog Mančestera poprskala je dezinfekcionim sredstvom svoje komšije i rekla im da se sklone dva metra od njene ograde tokom prvog zatvaranja u proleće 2020. godine.

Ubrzo joj je stigla stigla optužnica za fizički napad, na šta se žalila, ali nije uspela da poništi presudu.

Daunal je koristila antibakterijski sprej da očisti drvene površine na svojoj ogradi, a isto je uradila i kada su se komšinice Samanta Fišer i njena ćerka Eboni nagnule preko ograde da razgovaraju sa susedima, prenosi Dejli mejl.

Kapljice korozivne tečnosti tom prilikom su kapnule na lice majci i ćerki koje su potražile medicinsku pomoć i optužile Daunal za napad.

Policija je uhapsila 61-godišnjakinju, a ona se branila da su njene komšije kašljale preko njene ograde i da je tim potezom samo pokušavala da zaštiti sebe i svoje roditelje od koronavirusa.

– Izluđivao me je ovaj preterano glasan kašalj i smeh. Histerično se smejala i kašljala, a tamo je bio i njen muž. Zatim je nagnula glavu preko ograde, govorila o farbanju kose i takođe kašljala – rekla je Daunal.

Klifton fišer, suprug žrtve Samante, rekao je ranije policiji da su on i supruga organizovali porodično okupljanje uz roštilj u bašti i da je njegova žena razgovarala sa komšinicom preko ograde koju je pozvala na roštilj.

– Tada je ničim izazvano došla Daunal i govorila mojoj ženi da se udalji, a nakon kraće rasprave poprskala je sprej u pravcu nje i ćerke. Eboni i Samanta su u više navrata ispirale oči koje su ih pekle od spreja, da bi se potom javile lekaru. Imali smo svedoke za to koji mogu da potvrde – kazao je Klifton.

Džejn Daunal se žalila na presudu, ali je njena žalba odbačena 21. oktobra, tako da je uslovno osuđena na šest meseci.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.