SESTRI SAM PRIČUVALA DECU, A ONA ZAMALO DA POZOVE POLICIJU: Nećak izmislio 1 STVAR, a onda je došlo do OBRTA
Deca, Foto: Profimedia

AU ČOVEČE

SESTRI SAM PRIČUVALA DECU, A ONA ZAMALO DA POZOVE POLICIJU: Nećak izmislio 1 STVAR, a onda je došlo do OBRTA

Ona je odmah rado pristala da čuva nećake, no dečak se na nju brzo naljutio jer mu je zabranila da skače po kauču

Objavljeno:

Anonimna devojka na Redditu ispričala kako ju je sestra, inače samohrana majka koja si ne može da priušti dadilju, zamolila da joj dva dana zaredom na par sati pričuva sedmogodišnjeg sina i petomesečnu ćerku.

Ona je odmah rado pristala da čuva nećake, no dečak se na nju brzo naljutio jer mu je zabranila da skače po kauču.

-Objasnila sam mu da bi mogao da se povredi, a on je na to 'poludeo'... Nema veze, normalno je da deca imaju 'ispade', to mi ne smeta - rekla je, pa više o tome nije ni razmišljala. No, sedmogodišnjak je smislio kako će joj se osvetiti.

Čim se mama vratila počeo je kolutati očima i odmicati se od tetke govoreći da je u stan dovela nekog tipa i kako ni njemu ni seki nije dala ništa da jedu...

- Moja se sestra s pravom zabrinula i počela je da ispituje šta se dogodilo, a ja sam samo odmahnula glavom, rekla joj da on laže i da ako želi pogleda snimke s kamere koja je uvijek uključena - ispričala je, no ona se jako uzrujala i više nije htela ništa čuti, a njoj je rekla i da će, ako odmah ne ode, zvati policiju...

Kad se smirila i pogledala snimke videla je da je dečak uporno odbijao da jede i da niko nije dolazio, pa se izvinila sestri i pitala je kad sutra može doći.

- Tad sam joj rekla da je među nama sve u redu, ali joj ja više neću čuvati decu, bez obzira što nećak ima tek sedam godina i što deca često nešto izmišljaju.

Sestra joj je na to rekla kako joj je smiešno da se ljuti na dete, no ona, kaže, ne želi čuvati decu nekom ko sedmogodišnjaku veruje više nego njoj.

- Rekli ste joj da proveri kamere. Ona je odbila i zapretila vam policijom. Ne može se sada praviti da je sve u redu - napisao je neko u komentarima, a s tim se složila većina Reddit korisnika koji kažu da bi isto postupili...

(Espreso / Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.