DAO JOJ JE PRSTEN NA SAMRTI: Ono što je rekao posle će vas ZALEDITI
momak i devojka, Foto: Printscreen/Facebook/Greg Peters

ljubav

DAO JOJ JE PRSTEN NA SAMRTI: Ono što je rekao posle će vas ZALEDITI

Greg je ustao rano na dan Anine nesreće, dok je ona bila u kasnoj smeni i još uvek je mogla da ostane u krevetu pre nego što se odveze u Maklsfild na posao

Objavljeno: 22:18h

Greg Peters, 34, iz Abots Bromli u Stafordširu, položio je bračne zavete sa devojkom En Leder (28), dok je ona ležala u bolnici nakon nesreće koju je doživela u blizini Atoksetera. Bio je potpuno šokiran kada je stigao u bolnicu i saznao da je Ana na respiratoru i da neće preživeti nakon što je zadobila veoma teške povrede.

En i Greg su pre toga bili u vezi 18 meseci. Nažalost, umrla je 24 sata nakon što je primljena u bolnicu Rojal Stouk i samo nekoliko sati nakon što je bolnički vikar blagoslovio razmenu „bračnih zaveta“ između njih dvoje. Nezvaničnoj ceremoniji prisustvovali su članovi porodice dvojice mladića, a Greg je stavio prsten na Eninu ruku.

- Jedna od medicinskih sestara koja se brinula o Ani pomenula je da bi bolnički vikar mogao da blagoslovi našu vezu - rekao je medijima rekavši da su on i Ana ovih dana trebali da počnu da žive zajedno. Zarekao se da će voleti ženu svog života dok je umirala.

- Zvuči ludo, ali morao sam da učinim En svojom ženom. Posle blagoslova mogu je nazvati svojom ženom. Znam da nije legalno i zvanično, ali mi je veoma posebno – kaže on.

Nisu bili vereni, ali su već pričali o braku i trebalo je da počnu da žive zajedno. Pošto je En završila na mašinama i nije mogla da joj da dozvolu za blagoslov, Greg je to tražio od njene mame.

Na pitanje da li bi mogla da se uda za svoju ćerku, Enina mama je imala samo jedan odgovor: Apsolutno da!.

Mladića je tešila činjenica da je na prst mogao da stavi bakin verenički prsten koji je svejedno planirao da joj pokloni. Nada se da ih je mogla čuti i kako sve vreme sviraju njihovu pesmu, koju je puštao sa svog mobilnog telefona.

Greg kaže da nikada neće zaboraviti Anino lice i poziva sve ljude da se nikada ne oproste od voljene osobe misleći sigurno da će se ponovo videti.

- Želim da poručim ljudima koji čitaju ovaj članak da nikada ne propuste poljubac, maženje i da ne govore 'Volim te' onima do kojih vam je stalo - rekao je Greg.

„Da nisam lično rekao En, sada bih bio na mnogo ružnijem mestu u glavi. Ali znajući da joj svaki dan dajem do znanja da je volim i da znam da voli mene, osećam se posebno - dodaje.

Greg je ustao rano na dan Anine nesreće, dok je ona bila u kasnoj smeni i još uvek je mogla da ostane u krevetu pre nego što se odveze u Maklsfild na posao.

- Svega se jasno sećam. Ušao sam neposredno pre nego što sam izašao iz sobe, poljubio je u čelo i rekao 'zbogom, volim te'. A ona mi je uzvratila „volim te“. Dok sam izlazio, podigla je glavu, okrenula se prema meni pospanih očiju i pružila ruku tražeći moju. Naravno da sam se vratio po još jedan poljubac i maženje. Volela je to maženje - prepričao je poslednje trenutke koje su svesno proveli zajedno.

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.