NA DRUŠTVENIM MREŽAMA JE OBJAVILA FOTKU SA DEČKOM: Tada joj se život pretvorio u DRAMU
Devojka, Foto: Tiktok printscreen

užas

NA DRUŠTVENIM MREŽAMA JE OBJAVILA FOTKU SA DEČKOM: Tada joj se život pretvorio u DRAMU

Njen tadašnji dečko imao je mnogo prijatelja, uključujući i jednog zvanog di-džej iz njenog rodnog grada, sa kojim je želeo da je upozna

Objavljeno: 19:21h

Jedna žena je posumnjala da je dečko vara, pa je odlučila da sve sazna, ali ju je na kraju izdala sopstvena majka, prenosi The Sun. Ispričala je svoju neverovatnu priču na TikTok-u i postala viralni hit.

Posle nedelju dana poricanja, neverni dečko je "skliznuo" i njegova bivša devojka se sada druži sa devojkom sa kojom ju je prevario. U prvom snimku otkrila je da joj je dečko sa kojim je bila u vezi četiri meseca priznao da je u prošlosti bio neveran, ali je tvrdio da se „promenio“.

"Nismo bili predugo zajedno, ali smo sebi rekli da se volimo. Razgovarali smo o bivšim ljubavnicima, a on je pomenuo Mišel, svoju bivšu devojku sa beneficijama", rekla je ona.

Njen tadašnji dečko imao je mnogo prijatelja, uključujući i jednog zvanog di-džej iz njenog rodnog grada, sa kojim je želeo da je upozna.

"Sve je išlo veoma dobro. Ali kada smo objavili zajedničku fotografiju na društvenim mrežama, Mišel me je kontaktirala", rekla je devojka.

Mišel joj je rekla da je njen dečko serijski preljubnik, ali je ignorisala misleći da je samo ljubomorna, sve dok joj nije napisala da „ponovo razgovara sa di-džejem, sa kojim je varao sve prethodne devojke“.

Uspeo da se izvuče uprkos eksplicitnim porukama

"Bio je iskren prema Mišel, ali mi je rekao da je veza sa di-džejem bila čisto platonska. Uradila sam nešto na šta nisam ponosna, ušla sam na njegov Instagram", priznala je ona i dodala da je pronašla poruke od svog dečka i di-džeja. tamo, u kojoj je napisao „prijateljici” da „želi da vodi ljubav sa njom cele noći”.

„Uskoro“, odgovorio je di-džej, pa je devojka znala da njen dečko planira da je upozna.

Kada je pitala svog dečka šta se desilo sa tim porukama, on ju je uverio da je di-džej samo prijatelj i da su njegovi preljubnički dani iza njega. Zamolila ga je da kaže „prijateljima“ da je zauzet, na šta je on nekoliko dana kasnije rekao da im se di-džej raduje.

Odlučila je da mu veruje do Majčinog dana, kada je pozvao svoju majku. „Nije odbio poziv, pa sam čula njegovu majku kako kaže „Džej dolazi u grad ove nedelje“, objasnila je ona. Posle toga, njen dečko je mahnito počeo da pritiska dugme za isključivanje zvuka.

Posle razgovora sa majkom, ponovo je pokušao da joj proda maglu. "To je bio kraj. Ostavio me je na aerodromu, malo zaokružio autom i pokupio di-džeja. Bar je znao dobro da isplanira vreme", rekla je prevarena devojka.

Prijateljstvo sa drugom devojkom

U trećem snimku otkrila je da je kontaktirala DJ-a, koji nije imao pojma da ona postoji. Devojke su se na kraju zbližile zahvaljujući zajedničkoj mržnji prema istom dečku.

"Pošto sam išla kući u grad u kojem oboje živimo, našli smo se na kafi i otišli na čas joge. Bilo je jako zabavno i ostali smo u kontaktu do danas", otkrila je ona.

Takođe je priznala da je progutala svoj ponos i pozvala Mišel, rekavši da je potpuno u pravu. Ona je upozorila gledaoce da budu oprezni kada dobiju poruku od nekoga sa kim je njihov partner bio u prošlosti.

(Espreso/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.