ŠUTIRALA I GAZILA ROĐENO DETE DO SMRTI: Majka ubila BEBU, pa krivicu svalila na dvogodišnjeg sina!
Ilustracija, Foto: Facebook

MONSTRUOZNO

ŠUTIRALA I GAZILA ROĐENO DETE DO SMRTI: Majka ubila BEBU, pa krivicu svalila na dvogodišnjeg sina!

Doktori su bebu našli u teškom stanju 22. septembra prošle godine

Objavljeno:

Frenki Smit i njena devojka Savana Brokhil optužene su da su ubile bebu staru 16 meseci, nakon čega su za njenu smrt optužile dvogodišnjeg brata.

Devojčici Star je pokidana aorta, a na telu su učene teške povrede.

Nju je majka ostavila da iskrvari, a lekari su ustanovili da je u trenutku smrti imala ozbiljna oštećenja jetre, pluća i pankreasa.

- Delovalo je da izudarana, išutirana i gažena. Frenki i Savana su nakon toga sačekale najmanje 15 minuta pre nego što su pozvale pomoć. U međuvremenu su na internetu pretraživale pojmove "šok bebe" i "kako povratiti bebu od šoka" - saopšteno je na sudu.

Doktori su bebu našli u teškom stanju 22. septembra prošle godine. Star je bila u nesvesti i odevena samo u pelenu.

Ispostavilo se da je imala srčani zastoj, a kad su doktori pokušali da je ožive, izbacila je "veliku količinu smeđe tečnosti" iz sebe.

Avionom je prebačena u bolnicu, ali lekari nisu uspeli da je spasu i nedugo zatim proglašena je mrtvom, istakavši da zbog ozbiljnih povreda devojčica nije imala šanse da preživi.

Kada su ih pitali da li bi dvogodišnje dete moglo da nanese tako ozbiljne povrede bebi, doktori su jednoglasno rekli da to nije moguće.

- Nemoguće je da dvogodišnje dete to učini. Od povreda koje su u stanju da izazovu obilno krvarenje u stomaku smrt nastupa u roku od nekoliko sekundi do nekoliko minuta - istakli su lekari i dodali:

- Star je očigledno umrla zbog upotrebu teške sile i očigledno je napad bio nameran. Ova devojčica nije slučajno umrla. Tužilaštvo tvrdi da je ona ubijena namernim nanošenjem povreda i da su oni koji su joj naneli ove povrede nameravali da joj u najmanju ruku nanesu zaista ozbiljan bol, zbog čega su kirivi za ubistvo nemoćnog malog deteta.

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.