KRENUO DA MUVA DEVOJKU, A ONA OTKRILA STRAŠNU STVAR: Rekla mu je da misli da su U RODU, a tu NIJE BIO KRAJ (VIDEO)
Isidora, Foto: Printscreen/Tik-Tok/heyitsisadora

bizarno

KRENUO DA MUVA DEVOJKU, A ONA OTKRILA STRAŠNU STVAR: Rekla mu je da misli da su U RODU, a tu NIJE BIO KRAJ (VIDEO)

Muškarac je bio uporan sve dok mu nije otkrila da je Engleskinja, nakon čega ju je upitao je li u rodu sa ženom koja je zapravo Isadorina majka

Objavljeno: 17:53h

Jedna je devojka šokirala korisnike TikToka nakon što je podelila koketne poruke koje joj je poslao muškarac, za kojeg misli da bi joj mogao biti rođak, prenosi Unilad.

Tiktokerka Isadora u videu je kazala da joj je muškarac iz Kanade pre mesec dana poslao zahtev za prijateljstvo na Fejsbuku. Imali su tri zajednička prijatelja, od čega su svi troje rođaci koje nikad nije upoznala. Pretpostavivši kako se radi o još jednom članu familije koji ju je pronašao na Fejsbuku, prihvatila je njegov zahtev i pozdravila ga, no situacija je ubrzo postala jako bizarna.

Naime, muškarac joj je pisao da je ona "najlepša devojka koju je ikad video" i otkrio da mu je teško upoznavati nove ljude tokom pandemije. Isadora mu je brzo objasnila da je prihvatila njegov zahtev za prijateljstvo samo zato što je mislila da joj je rođak.

"Je li to dobro ili loše?", upitao ju je potom muškarac koji se nije dao smesti pa dodao: "Verovatno kompliment jer si prekrasna".

Familijarna povezanost ipak postoji

Devojka nije mogla verovati šta je pročitala. "Oprostite, gospodine, mislim da smo u rodu, molim Vas da prestanete sa ovakvim ponašanjem", poručila mu je.

Međutim, muškarac je bio uporan sve dok mu nije otkrila da je Engleskinja, nakon čega ju je upitao je li u rodu sa ženom koja je zapravo Isadorina majka. Kada mu je to potvrdila, blokirao ju je na Fejsbuku.

@heyitsisadora

Literally what is my life

♬ original sound - Isadora

"Dakle, gotovo je sigurno moj rođak, ali trebalo mu je nekoliko pokušaja da mu to dođe do mozga", zaključila je devojka.

(Espreso/net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.