DOK JE VODILA EMISIJU, GLEDAOCI NA NJENOM TELU UOČILI NEŠTO ČUDNO: Hitno otišla kod lekara! (VIDEO)
Širli Balas, Foto: Printscreen/Instagram/shirleyballas

KAKAV PRIZOR

DOK JE VODILA EMISIJU, GLEDAOCI NA NJENOM TELU UOČILI NEŠTO ČUDNO: Hitno otišla kod lekara! (VIDEO)

Ranije je imala kancer, a probleme sa ovom bolešću imaju njene majka, tetka i baka

Objavljeno:

Voditeljka Širli Balas otkrila je neposredno pre emisije da bi trebalo da poseti lekara i to nakon “alarmantnih” poruka obožavalaca koji su joj u Instagram objavi uočili čudne kvržice ispod pazuha.

Širli, inače glavni sudija popularne plesne emisije u Velikoj Britaniji, otišla je na Instagram u svojoj svlačionici neposredno pre subotnje emisije kako bi uverila gledaoce da njihove poruke shvata ozbiljno.

– Zdravo svima… Prethodne sedmice, a i one tamo, dobijala sam alarmantne poruke od ljudi koji kažu da su, kada sam podigla ruku, mogli da vide kvržice, izbočine ili čvorove ispod mog pazuha. Obavila sam samokontrolu i nisam osetila ništa osim malenog čvora sa zadnje strane, ali u utorak ću otići lekaru – navela je ona i slaže se da je prevencija jako bitna.

– Zahvalna sam ljudima koji su mi skrenuli pažnju na kvržice. Takođe pozivam sve moje pratioce i obožavaoce da redovno proveravaju svoje zdravlje – dodala je ona.

Širli je takođe otkrila da je ranije imala kancer i da se i sama uplašila.

Poslednji put je u junu pronašla kvržicu na ramenu.

– To je bilo nešto između dve kosti, a lekari još nisu sigurni šta je. Uradili su magnetnu rezonancu i rezultate dobijam za nekoliko nedelja. Čini im se da će to biti u redu, ali jeste zabrinjavajuće – istakla je.

Širlinoj majci je, kako prenose mediji, dijagnostikovan rak debelog creva 2019. godine, a isti problem imaju i njena baka i tetka.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/metro.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.