BESKUĆNICA POSTALA PRAVA BOGINJA LEPOTE: Muškarci umiru za njenim VRELIM OBLINAMA, a ne znaju pravu ISTINU! (FOTO)
Ava Grace, Foto: Printscreen

neverovatno

BESKUĆNICA POSTALA PRAVA BOGINJA LEPOTE: Muškarci umiru za njenim VRELIM OBLINAMA, a ne znaju pravu ISTINU! (FOTO)

Kada je imala samo 16 godina, ostala je bez krova nad glavom

Objavljeno:

Ava Grace iz Nottinghama, samohrana majka petogodišnje devojčice, upravo je ispričala novinaru lista The Sun kako je od beskućnice postala milionerka.

Naime, kada je imala samo 16 godina, ostala je bez krova nad glavom, te je u to vreme molila svoje prijatelje da joj pruže prenoćište, makar na nekom trošnom trosedu. Otac za nju nikad nije mario, majka je još davnih dana otišla raditi u drugu državu, pa se gotovo čitav život mučila spajati kraj s krajem i snalazila kako je mogla.

Zapravo, barem što se finansija tiče, tako je u njenom životu bilo sve donedavno, odnosno do njenog 28. rođendana, kada je otvorila profil na stranici Only Fans. U međuvremenu je kupila kuću vrednu 250 hiljada funti, priuštila sebi odmor blizu 17.500 evra a životnu priliku ugledala je početkom pandemije.

"Videla sam koliko zarađuju druge cure, pa sam se i ja prihvatila tog posla. Pandemija je bila prava prilika jer je mnogo samaca sedelo kod kuće i trebalo im je nešto da ih zabavi i opusti", kazala je Grace i istaknula da ima mušterije koje joj plaćaju i do stotinu dolara po minuti lično posvećenog videa. Danas ustaje u pet ujutro kako bi bila prisutna i na američkom tržištu, tvrdi da radi i do 18 sati, ali i ističe da se ne žali. Uostalom, milion funti na računu je uvek tu da je uteši kada je anksiozna i umorna. "Sve se u mom životu promenilo i okrenulo kada sam se dala u seks industriju", zaključila je.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.