PRVI PUT U ŽIVOTU NAZDRAVILA ČAŠOM VINA: Napravila je KARDINALNU grešku, zbog 1 stvari joj je sve PRESELO!
Ilajda Tomes, Foto: Facebook printscreen/IlaydaTomes

KAKVA PRIČA

PRVI PUT U ŽIVOTU NAZDRAVILA ČAŠOM VINA: Napravila je KARDINALNU grešku, zbog 1 stvari joj je sve PRESELO!

Nije očekivala da će malo alkohola imati takav uticaj na njeno ponašanje

Objavljeno:

Britanka Ilajda Tomes (27) iz Češajera proklela je veče kada je prvi i jedini put okusila alkohol.

Ilajda je dobila posao asistenkinje stomatologa što je za nju bilo od takve važnosti da je pristala da uveče sa društvom prvi put nazdravi čašom vina, što nikad ne čini.

Ne samo što je popila jednu, već je sasula dve čaše vina posle čega nije maltene znala gde se nalazi. Tu je napravila kardinalnu grešku.

Umesto da je zamolila nekog treznog prijatelja da je poveze, ili pak da je pozvala taksi, ona je sela u svoj Mercedes i tokom noćne vožnje naletela je na policiju.

Kako to obično biva, Ilajda je kao pravi baksuz naišla na dva veoma stroga policajca koji su je odveli u stanicu na trežnjenje, pa je posle toga izgubila vozačku dozvolu na 16 meseci.

Ono što ju je pogodilo kao ništa pre bila je činjenica da su u ordinaciji saznali za incident i iste večeri, vlasnik i glavni zubar zahvalio joj se na saradnji iako nijedan dan nije radila kod njega.

Ilajdin advokat uspeo je da utiče na sud da joj ne odrede drakonsku kaznu.

– Prijatelji su bili uporni, terali su je da sa alkoholom nazdravi dobijanje posla. Slomila se i pristala je da pije vino što nikada ne čini. Činilo joj se da nije pijana kad je krenula kući i smatrala je da nije prešla dozvoljenu granicu alkohola u krvi. Nikad pre prekršaj nije pravila. Od tada su prošla tri meseca, nigde nije uspela da pronađe posao. Očajna je – rekao je advokat posle čega joj je sud naložio da plati oko 280 evra kazne i kao što smo spomenuli, izgubi dozvolu na 16 meseci umesto na 24.

Bonus video:

00:19

ESPRESO PAPARAZZO! UHVATILI SMO STANIJU U CRNOJ GORI

(Espreso/Mirror.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.