TUŽIO VRAČARU JER MU NIJE SKINULA UROK:Platio enormnu svotu novca kako bi ponovo bio SREĆAN, usledila BOLNA ISTINA!
Vračara, Foto: Miloš Bjelinić

hit

TUŽIO VRAČARU JER MU NIJE SKINULA UROK:Platio enormnu svotu novca kako bi ponovo bio SREĆAN, usledila BOLNA ISTINA!

Restrepo je otkrio kako je Sofiju Adamas, koja se predstavlja kao "vidovnjak stručnjak za ljubav", angažovao kako bi se izvukao iz nesrećnog perioda života

Objavljeno:

U nameri da skloni zlu kob koju je na njegovu ljubavnu sreću bacila bivša devojka, te i da sačuva brak, jedan muškarac je angažovao vračaru sa namerom da mu pomogne. Međutim, kada je shvatio da je sve laž, rešio je da podnese tužbu protiv nje.

Mauro Restrepo iz Los Anđelesa tvrdi da je vidovnjakinja obećala da će ponovo biti srećan ako joj plati 5.100 dolara za uklanjanje uroka. Međutim, nakon što joj je dao veliku svotu, život mu se nije pomerio sa mrtve tačke. Sad je rešio da je tuži i tom prilikom od nje potražuje 25. 000 dolara odštete.

Restrepo je otkrio kako je Sofiju Adamas, koja se predstavlja kao "vidovnjak stručnjak za ljubav", angažovao kako bi se izvukao iz nesrećnog perioda života.

"Prema Adamsovoj, tu lošu sreću mu je donela veštica koju je angažovala njegova bivša devojka", kaže se u tužbi podnesenoj na sudu u Los Anđelesu, prenosi "Jutarnji list".

Adams mu je, kako se navodi, rekla da bi "urok" ako se ne ukloni, mogao da uništi Restrepa, njegovu decu i brak. Ali, uprkos činjenici da je uzela kaparu za "skidanje uroka", ona nije pomogla da se situacija u njegovom braku poboljša.

U tužbi, pored nje, obuhvaćeni su i suprug i ćerka vidovnjakinje, kao i stanodavci bračnog para, tvrdi se da je Restrepo trpeo neprospavane noći, kao i teskobi i neizvesnost usled neuspešnog uklanjanja prokletstva.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.