OBOJE U ISTOM DANU UMRLI OD KORONE: Minut pre smrti uradili su nešto što je RASPLAKALO mnoge širom SVETA! (FOTO)
Supružnici Kal (59) i Linda (66) Danham, Foto: Facebook/Linda Dunham

UŽAS

OBOJE U ISTOM DANU UMRLI OD KORONE: Minut pre smrti uradili su nešto što je RASPLAKALO mnoge širom SVETA! (FOTO)

Istog dana i u isto vreme otišli su na "onaj svet", držeći se za ruke

Objavljeno:

Supružnici Kal (59) i Linda (66) Danham iz Mičigena preminuli su od posledica koronavirusa i to oboje u istom danu objavili su njihovi rođaci.

Oni su početkom septembra oboleli od opakog virusa, a stanje im se postepeno pogoršavalo, ispričala je njihova ćerka Sara Danham.

– Otac me nazvao pre odlaska na kampovanje i rekao da se ne oseća najbolje, ali da misli da je reč o sinusima. Onda se i mama požalila i rekla da je od njega pokupila prehladu – započela je Sara priču za Fox17.

Treći dan rekli su joj kako moraju da idu jer se ne osećaju dobro. Za nekoliko dana su završili u bolnici, a potom i na respiratorima.

U nedelju su lekari obavestili porodicu da ne mogu više ništa toga da učine. Kalov krevet su potom odvezli u Lindinu sobu, a umrli su jedno pored drugog, držeći se za ruke. Kal u 11.07, Linda u 11:08 časova.

Par
foto: Facebook/Linda Dunham

Supružnici su vakcinisasni protiv kovida još u maju, a time su se pohvalili svojevremeno i na društvenim mrežama, dok su mediji, pišući o njihovoj smrti, preneli da su oboje imali zdravstvenih problema i pre nego što ih je zakačila korona.

Njihova ćerka rekla je kako su Kal i Linda u životu sve radili zajedno, išli u crkvu, na izlete, uživali su u svojoj porodici, unucima…

– Njihova ljubav, koju su pronašli nakon prethodnih brakova, bila je fantastična. Bili su ljudi koje biste pogledali i pomislili da želite biti takvi kad ostarite, da želite takvu ljubav u njihovim godinama – rekla je Sara, prenosi Dejli mejl.

– Ona se uvek šalila, govorila mu “ti ćeš otići pre mene, ali ja ću te pratiti, obećavam”. I zaista ga je pratila i u poslednjim trenucima života – ispričala je ćerka.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.