NIJE SE UPLAŠILA DA ODGOVORI: Učiteljica prišla UČENICI da vidi šta CRTA, kada joj je rekla, ZANEMELA JE!
Učenici, Foto: Profimedia

šok

NIJE SE UPLAŠILA DA ODGOVORI: Učiteljica prišla UČENICI da vidi šta CRTA, kada joj je rekla, ZANEMELA JE!

Robinsonovo predavanje koje je održao tada i danas broji najveći broj pregleda na internetu u oblasti eduakcije dece

Objavljeno:

Nedavno preminuli britanski motivacioni govornik i međuanrodni savetnik sa obrazovanje Ken Robinson, na jednom svom predavanju u Sjedinjenim Američkim Državama pričao je o kreativnosti kod dece, a onda je publici rekao za jedan slučaj devojčice koja je mogla da se koncentriše isključivo na časovima crtanja.

Robinsonovo predavanje koje je održao tada i danas broji najveći broj pregleda na internetu u oblasti eduakcije dece. Tako da je priču koju je ispričao o devojčici čulo preko 20 miliona ljudi!

– Ispričaću Vam priču o jednoj devojčici, ona je imala koncentraciju i dobijala inspirativnost samo na časovima crtanja. Jednom joj je učiteljica crtanja na času prišla i pitala je šta to radi, upitala je što ne crta sa ostalima već sama, devojčica joj je rekla “crtam Boga”, na šta se učiteljica nadovezala rečima da niko ne zna kako Bog izgleda, da bi od devojčice dobila još jedan odgovor “znaće svi za minut kad završim” – ispričao je Robisnon i dobio ogroman aplauz u prepunoj sali, ali se mogao čuti smeh ljudi.

Bonus video:

02:51

JEDNA OD NAJSTARIJIH ŠKOLA U CENTRALNOJ SRBIJI: Ima 150 godina, plastenik sa cvećem i SAMO JEDNOG PRVAKA KURIR TV

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.