OTIŠLA NA TOALET I POČELA DA RAĐA: Raširila noge i ugledala BEBINU glavu, BIZARNIJE OD OVOG NE MOŽE (VIDEO)
Aleksis, Foto: Printscreen/Tiktok

bizarno

OTIŠLA NA TOALET I POČELA DA RAĐA: Raširila noge i ugledala BEBINU glavu, BIZARNIJE OD OVOG NE MOŽE (VIDEO)

Celu noć je probdela zbog bolova, a nekoliko sati kasnije shvatila je da rađa dete

Objavljeno: 19:15h

Aleksis je majka koja ima 19 godina i koja nije znala da je trudna sve dok nije rodila dete na podu dnevnog boravka posle škole. Devojka je objasnila kako nije imala simptome trudnoće i da je i dalje imala redovne menstruacije.

U videu koji je dosad pregledan više od tri miliona puta, Aleksis je otkrila da je sa 15 godina doživela prikrivenu trudnoću. Radi se o trudnoći koju medicinske analize nisu uspele da detektuju, a ne javljaju se uobičajeni simptomi poput povraćanja, izostanka ciklusa i trudničkog stomaka.

Devojka je otkrila kako je posumnjala na trudnoću kada joj je majka spomenula da je imala česte gorušice dok je bila u drugom stanju. Aleksis su takođe mučile gorušice pa je odlučila da uradi test na trudnoću koji je ispao negativan.

"Imala sam redovne cikluse i nisam doživela nikakve druge simptome. Prvi dan škole, 5. septembar, prošao je u redu. Spremala sam se za krevet, ali leđa su me jako bolela. Uzela sam lekove protiv bolova i više o tome nisam razmišljala", otkrila je na TikToku.

Celu noć je probdela zbog bolova, a nekoliko sati kasnije shvatila je da rađa dete.

"Nisam spavala zbog bolova. Probudila sam mamu i tatu u šest ujutro i rekla im šta je, ali mislili su da ih muljam kako ne bih išla u školu pa sam obukla svoju uniformu. Otišla sam u toalet pre odlaska u školu i osetila poriv da se napinjem. Vrištala sam, zvala mamu i rekla joj da mislim da rađam", dodala je.

Njene sumnje u trudnoću obistinile su se kad joj je majka podigla suknju i videla bebinu glavu, dok je tatina reakcija bila trčanje u trgovinu po testove za trudnoću.

U drugom videu Aleksis je otkrila da je rodila na podu dnevnog boravka, ne znajući da je zapravo trudna.

@alexis.queen18

Part 2 to my storytime! I did not expect it to blow up as much as it did, thank you all SO much! #crypticpregnancy #storytime #fyp #foryoupage #myboy

♬ original sound - Sarah Cothran

"Imala sam redovne cikluse i nikakve druge simptome, stomak ili znakove trudnoće, kao i negativan test. Saznala sam da sam imala kriptičnu trudnoću. Položaj moje posteljice skrivao je udarce i pokrete bebe", kazala je mlada majka.

Stotine komentatora šokirala je njena priča, a većinu ih je zabavila očeva reakcija.

@alexis.queen18

Part 3 to my storytime! Thank you all for 18k? comment any more questions and I will answer with a video! #crypticpregnancy #fyp #part3 #foryou

♬ original sound - Sarah Cothran

"Ovo je moj najveći strah", "Zvuči traumatično", "Umirem od smeha jer ti je tata trčao po testove za trudnoću dok je detetova glava već provirivala", "Imam noćne more slične tvom slučaju", poručili su.

(Espreso/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.