DEVOJČICA (15) SE PORODILA U KUĆI PRED RODITELJIMA:Nije znala da je TRUDNA, na podu dnevne sobe rodila dete (VIDEO)
Aleksis, Foto: Printscreen/TikTok/alexis.queen18

ŠOKANTNO!

DEVOJČICA (15) SE PORODILA U KUĆI PRED RODITELJIMA:Nije znala da je TRUDNA, na podu dnevne sobe rodila dete (VIDEO)

Njeni bližnji nisu mogli ni da zamisle, a nije znala ni ona sama da nosi bebu

Objavljeno:

Petnaestogodišnja devojčica koja ja platformi Tik Tok koristi ime Aleksis nije znala da je trudna sve dok se nije porodila pred roditeljima na podu dnevne sobe u njihovoj porodičnoj kući.

Imala je redovnu menstruaciju, a nikakve simptome trudnoće nije imala, osim povremene gorišice koja bi kratko trajala, piše Metro.

Jedne večeri, u septembru 2017. godine kada se vratila iz škole, spremala se za odlazak u krevet i počela je da oseća jak bol u donjem delu leđa.

Bolovi su bili sve jači, a Aleksis je na podu rodila dečaka Harija.

Zabezeknuta majka htela je da pomogne ćerki koja se valjala u bolovima, a kada je pogledala ka njenom stomaku i međunožju, videla je bebinu glavu.

– Moja majka je spomenula da je imala gorušicu u trudnoći sa mnom. Shvatila sam da sam u poslednje vreme imala gorušicu i radila sam test na trudnoću tokom raspusta koji je bio negativan. Redovne menstruacije i dalje imam, a ostale simptome trudnoće nisam imala – navela je Aleksis.

Ona je potom opisala šta se dogodilo te noći kada je postala majka.

@alexis.queen18

Part 2 to my storytime! I did not expect it to blow up as much as it did, thank you all SO much! #crypticpregnancy #storytime #fyp #foryoupage #myboy

♬ original sound - Sarah Cothran

– Nisam mogla da zaspim zbog jakih bolova, probudila sam mamu i tatu usred noći, a onda su bolovi postajali sve jači. rekla sam da mislim da ću da se porodim. Na kraju sam rodila bebu na podu dnevne sobe, a da nisam ni znala da sam trudna – dodala je ona.

Novopečena mama istakla je da su joj lekari rekli da je prošla kroz kriptičnu trudnoću koju konvencionalne medicinske metode ispitivanja još ne uspevaju da otkriju.

Ovakvi slučajevi sve češće se dešavaju u svetu.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.