ZAŠTO JE TAKO SLATKA?! PRELEPA NJUŠKICA UŠLA JE U GINISOVU KNJIGU REKORDA: Ima najduže UŠI NA SVETU! (VIDEO)
Lu, Foto: Printscreen/Youtube

preslatko

ZAŠTO JE TAKO SLATKA?! PRELEPA NJUŠKICA UŠLA JE U GINISOVU KNJIGU REKORDA: Ima najduže UŠI NA SVETU! (VIDEO)

Ženkica je završila u trci za rekord jer je njena vlasnica u doba pandemije i “lokdauna” imala više vremena za druženje s ljubimicom, te je otkrila da se razlikuje od drugih pasa iste rase

Objavljeno: 17:16h

Lu, trogodišnja ženka iz Sjedinjenih Država, i njene uši rekordne dužine, od skoro 34 centimetra, našle su se među podacima nove Ginisove knjige rekorda za 2022. godinu, piše “Daily Mail”.

Lu vam ne može pružiti šapu, ali može svoje dugo uho, a svaki preklop njenih ušiju dugačak je 34 centimetra.

Ženkica je završila u trci za rekord jer je njena vlasnica u doba pandemije i “lokdauna” imala više vremena za druženje s ljubimicom, te je otkrila da se razlikuje od drugih pasa iste rase.

Pegi Olsen je ispričala da je Lu udomila dok je bila štene. Rekla je da je to bila ljubav na prvi pogled i da su neuobičajeno duge uši prevagnule u odluci da je udomi.

Dužina Luinih ušiju ostala je neprimećena dok ih Olsen, inače veterinarska tehničarka, nije izmerila tokom trajanja pandemije. Tada je odlučila da je prijavi za Ginisovu knjigu rekorda.

Olsen je rekla da Lu u svakodnevnom životu ne smetaju njene dugačke uši, kao i da ne zahtevaju posebno održavanje, osim mesečne provere čistoće.

Dodala je kako se nada da će Luina pobeda nadahnuti ljubitelje životinja da prihvate specifičnosti svojih ljubimaca i da ih, takve kakvi jesu, uvek vole.

(Espreso / 24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.