STRAŠNO PONIZIO MLADU I NJENOG ZETA NA VENČANJU: Mladoženja pustio eksplicitni snimak, došlo do tuče, SVI SU U ŠOKU
Ilustracija, Foto: Printscreen/Twitter

au

STRAŠNO PONIZIO MLADU I NJENOG ZETA NA VENČANJU: Mladoženja pustio eksplicitni snimak, došlo do tuče, SVI SU U ŠOKU

Snimak koji je viralan u Kini polako stiče popularnost i u ostatku sveta, a radi se o osveti koju je razočarani mladoženja spremio svojoj nesuđenoj ženi i njenom zetu

Objavljeno:

Venčanje je bilo sjajno sve dok mladoženja nije rešio da pred svim svatovima pusti eksplicitan snimak i ponizi suprugu i njenog zeta.

Snimak koji je viralan u Kini polako stiče popularnost i u ostatku sveta, a radi se o osveti koju je razočarani mladoženja spremio svojoj nesuđenoj ženi i njenom zetu.

Najavivši klasičan svadbeni snimak mladenaca koji bi trebalo da svatovima predstavi njihovu ljubav, mladoženja je sačekao da svi svatovi, a posebno članovi porodice i bliski prijatelji pažnju usmere na video bim, gde je pustio jedan snimak u trajanju od pet minuta koji su se mladi sigurno činili kao večnost jer na tom snimku su ona i njen zet u zanosu strasti. Njen ljubavnik je zapravo suprug njene rođene sestre, a da sve bude gore, sestra joj je trudna.

Nakon što su svi odgledali snimak i dobro videli aktere, mladoženja se navodno okrenuo ka svojoj nesuđenoj nevesti i dreknuo: "Mislila si da ne znam?!".

Usledila je tuča a mladence su morali da razdvajaju svatovi.

Nije ni čudo da je snimak postao viralan, a ljudi su šoku kako zbog postupka neveste, tako i zbog postupka mladoženje. Jedna blogerka iz Kine tvrdi da je mlada počela da vara svog verenika nakon što je bio nasilan prema njoj, kao i da je pristala da se uopšte uda za njega nakon što je obećao da će je stambeno obezbediti nezavisno od njega.

Bilo kako bilo, snimak je postao viralan, a venčanja ipak nije bilo.

(Espreso / Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.