DEČAK (15) STAVIO USB KABL U POLNI ORGAN KAKO BI IZMERIO DUŽINU: Završio na operaciji, a za lekare je imao 1 molbu!
Ilustracija, Foto: Profimedia

london

DEČAK (15) STAVIO USB KABL U POLNI ORGAN KAKO BI IZMERIO DUŽINU: Završio na operaciji, a za lekare je imao 1 molbu!

Slučajevi kao gorepomenut su retki, a lekari su rekli da su imali iskustva sa različitim objektima koje su muškarci na sličan način ubacivali u svoj penis

Objavljeno:

Petnestogodišnji dečak iz Londona ubacio je USB kabl u svoj penis, ali je eksperiment propao jer se zapetljani kabl zaglavio u njegovom telu, sa oba kraja koja su visila iz njegovog uda. Lekari su morali da ga operišu kako bi izvadili kabl.

Tinejdžer im je objasnio da je stavio kabl kako bi “izmerio dužinu svog penisa”.

On je prehodno probao sam da izvuče kabl, ali je cimanje raskrvarilo tkivo što se videlo jer je mokrio velike količine krvi, zbog čega su ga roditelji odveli u hitnu. Međutim, ni tamo zbog pozicije čvora nisu uspeli da izvuku kabl uz pomoć specijalnih alatki, kako su naveli lekari u žurnalu “Izveštaji o urološkim slučajevima”.

Dečak je hitno prebačen u Univerzitetsku koledž bolnicu u Londonu na dalji tretman, piše “Dejli mejl”. Zatražio je da ga pregledaju bez prisustva majke i priznao je osoblju da je ubacio kabl kako bi izmerio penis iz radoznalosti.

Nakon što je rendgenom utvrđena tačna veličina i pozicija spornog čvora kabla, dečak je odveden u operacionu salu. Hirurzi su morali da mu čitavom dužinom iseku gomoljnosunđerasti mišić, područje između genitalija i anusa.

Uspeli su da rezom izvuku čvor i odseku ga od ostatka kabla. Jednom kad je uklonjen čvor, dva preostala komada kabla izvučena su kroz otvor na penisu. Operacija je obavljena uspešno, mladi pacijent se oporavio i već sledećeg dana je pušten iz bolnice.

Skeniranje dve nedelje kasnije otkrilo je da nema trajne štete, ali lekari su istakli da će u budućnosti dečak trebati da ide na preglede.

Takođe su ukazali na opasnosti ovakvih eksperimenata.

Slučajevi kao gorepomenut su retki, a lekari su rekli da su imali iskustva sa različitim objektima koje su muškarci na sličan način ubacivali u svoj penis. Izlistali su kao primer igle, pribadače, gvozdene žice i ljuske od pistaća. Motivi za ubacivanje stranog tela u penis kreću se od seksualne radoznalosti do seksualne prakse nakon opijanja i mentalnog poremećaja.

Problemi koji se mogu stvoriti ubacivanjem objekata u penis rangiraju od peckanja tokom mokrenja, krvi u urdinu, do nemogućnosti mokrenja i bolne erekcije. U teže komplikacije spadaju rupa u bešici i oštećivanje cevčice koja sprovodi urin van tela i potrebne su velike rekonstruktivne procedure da se ovaj problem reši, navodi “Dejli mejl”.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.