POKLONIĆE DEČKU ZA ROĐENDAN NJEGOVU NAJVEĆU FANTAZIJU: Našla je i devojku za to, ali je muči jedna stvar! (VIDEO)
Boni Loket, Foto: Printscreen/TikTok/BONNIELOCKETXO

NESVAKIDAŠNJE

POKLONIĆE DEČKU ZA ROĐENDAN NJEGOVU NAJVEĆU FANTAZIJU: Našla je i devojku za to, ali je muči jedna stvar! (VIDEO)

Devojka odlučila da dečku pokloni seks u troje, a već je našla i devojku koja će im se pridružiti...

Objavljeno:

Boni Loket (33) razmišljala je šta da pokloni svom dečku, za kojeg kaže da već ima sve što mu treba. I umesto tradicionalnog poklona, odlučila je da mu pokloni ono o čemu već neko vreme mašta – seks u troje sa još jednom devojkom.

"Dosta smo pričali o tome, ali mislim da on i ne sumnja da bih se ja upustila u to sa njim", kaže Boni. "Znam da je on oduvek maštao o trojci".

Zvezda društvenih mreža, koja na TikToku ima 1,9 miliona pratilaca, sa kojima često deli provokativne snimke, već je pronašla devojku koja će njoj i njenom dečku Bredu praviti društvo u krevetu.

"Izašla sam sa nekim prijateljima jedno veče i upoznala devojku za koju mislim da bi bila savršena. Malo smo popile, razgovarale smo i razmenile brojeve telefona, a kasnije smo čule i razgovarale o tome kada smo se otreznile. Ona ne živi previše daleko, tako da sam se dogovorila sa njom da dođe kod nas dan pre Božića. Oduvek sam mislila da su žene prelepe i mislim da je još jedna žena u krevetu za Breda mnogo bolji poklon nego još jedan muškarac", priča ova devojka.

Iako je rešila da se zabavi sa svojim partnerom sa kojim je u vezi već deset godina, i devojkom, Boni ipak planira da uspostavi neka pravila, kako ne bi bilo neprijatnih iznenađenja.

"Ja nisam ljubomorna i to mi je zabavno, ali to ćemo uraditi samo jednom. Desiće se samo jednom, tako da ispunimo našu fantaziju i to je to".

Boni je već odlučila da će se sve to odigrati u hotelu sa pet zvezdica, tako da svi uživaju i da kasnije ne bude podsetnika u njihovoj kući na to.

"Ja sam otvorena za to, ali želim da to bude nešto posebno, a ne da ima veze sa našim životom kod kuće. Možemo da se obučemo seksi, izađemo na piće u baru i vratimo se u sobu. Na kraju krajeva, to je fantazija".

Ona dodaje da inače veruje u monogamiju i da nikada ne bi prevarila svog dečka.

"Ova fantazija je za njega koliko i za mene. Jedini problem je – šta da mu poklonim sledeće godine?", pita Boni.

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.