KAO U HOROR FILMU: Muškarac živeo sa njom MESECIMA u kući, A DA NIJE ZNALA! Pazite samo KAKO ga je OTKRILA
Ilustracija, Foto: Printscreen

jezivo

KAO U HOROR FILMU: Muškarac živeo sa njom MESECIMA u kući, A DA NIJE ZNALA! Pazite samo KAKO ga je OTKRILA

Vremenom je počela da primećuje i da joj nestaju pojedine stvari

Objavljeno: 21:32h

Znate kako je strašno kada legnete da spavate, pa onda čujete da nešto šušne ili lupi i odmah zamišljate ko zna šta? E, pa, priča ove žene je nešto slično tome, pa još istinito!

Naime, jedna žena iz SAD je ispričala za "Gardijan" da se u dvadesetim godinama preselila u jedan manji grad, kako bi bila bliže svojoj porodici, a onda je stalno čula korake iznad sebe, iako je ona bila na poslednjem spratu.

Vremenom je počela da primećuje i da joj nestaju pojedine stvari.

"Kupila bih paket sokova od šest limenki, popila jednu, došla kući s posla i shvatila da su ostale samo četiri. Isto se dešavalo i sa supama i nudlama. Takođe sam zaticala vrata koja sam ostavila otvorena zatvorena kada se vratim, i obrnuto".

Žena kaže da na početku nije mnogo paničila jer je mislila da joj brat, koji inače ima ključ od kuće, pravi smicalice.

Ali, stvari su postajale sve čudnije.

Jednog dana je, po povratku kući, zatekla poplavu u kupatilu, a njen pas je sedeo u lavabou. Kaže da je pas previše mali da bi sam skočio gore, što je značilo da ga je nego stavio gore kako bi ga spasio.

Kako su meseci prolazili, i dalje je čula korake iznad, a vlasnica koja joj je izdavala kuću rekla je da su to najverovatnije veverice na tavanu. Onda je jednog dana javila na poslu da neće doći jer je bolesna i sve je otkriveno!

Tuširala se uveče, a onda je sasvim slučajno shvatila da je bravica od tavana, koja je inače uvek zatvorena, sada otvorena.

Tada je napokon shvatila da još neko živi u njenom stanu poslednjih šest meseci, pa je odmah pozvala policiju da pretraže prostor.

Iako na tavanu nisu našli nikoga, pronašli su vreću za spavanje, nešto hrane i knjigu, a žena se, potpuno razumljivo, iselila odatle već sledećeg dana.

"Stranac nikada nije uhvaćen. Policija nema predstavu šta je ta osoba radila gore. To je miran gradić u kojem nema beskućnika", izjavila je ona.

Žena kaže da ju je ovo iskustvo godinama proganjalo i da više nikad nije pristajala da živi u kući gde brava od tavana ne može da se zaključa.

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.