KAMERE SNIMILE DEVOJČICU KAKO LUTA GROBLJEM USRED NOĆI: Majka ubeđena u 1 stvar koja je ŠOKIRALA SVE! (FOTO)
Saundra Gonzales, Foto: Printscreen/Facebook

neverovatno

KAMERE SNIMILE DEVOJČICU KAKO LUTA GROBLJEM USRED NOĆI: Majka ubeđena u 1 stvar koja je ŠOKIRALA SVE! (FOTO)

Jedna porodica koja je pored groba voljene osobe postavila kamere, prosledila joj je fotografije devojčice koja se u mrklom mraku pojavila na tom počivalištu u Las Krukesom

Objavljeno:

Zahvaljujući društvenoj mreži Redit, odnosno sektor u kom se korisnici interesuju za paranormalne fenomene, aktuelizovan je slučajem Faviole Rodrigez, devojčice koja je ubijena početkom septembra 2018. godine.

Za njenu smrt tek je pre dva meseca podignuta optužnica protiv Lala Enthonija Kastrilja, tadašnjeg dečka majke Saundre Gonzales, koja je te večeri otišla na posao i ostavila svoju ćerku njemu na čuvanje.

Da li je Lalo zaista bio taj koji je skrivio Faviloinu smrt i kako, saznaće se po završetku suđenja, ali cela priča ranije je dobila i jezivu notu jer je majka u avgustu objavila snimke s groblja na kom je devojčica sahranjena.

Naime, jedna porodica koja je pored groba voljene osobe postavila kamere, prosledila joj je fotografije devojčice koja se u mrklom mraku pojavila na tom počivalištu u Las Krukesom (Novi Meksiko).

Kada je zatečena porodica upitala radnike groblja da li znaju o kome je reč, ko je curica koja se ukazala, radnici su odmah pokazali na grobno mesto Faviole Rodrigez, odnosno na njen nadgrobni spomenik.

Da je to bila Faviola, čak i dan-danas duboko je uverena i majka Saundra, koja je na svom profilu objavila fotografije i napisala da nema nikakve dileme da je u pitanju bila njena devojčica.

– Odmah sam briznula u plač i ostala bez reči. Jer čim sam videla fotografije, znala sam da gledam svoju ćerku. U mom srcu nema ni trunke sumnje jer ta devojčica izgleda kao moja ćerka od glave do pete. Kosa, odeća, sve se poklapa u detalj – napisala je, između ostalog, na Fejsbuku Saundra Gonzales.

Budući da su fotografije takve kakve jesu, nastale u mraku i poprilično nejasne, korisnici Redita su zaključili da je ipak nemoguće utvrditi identitet devojčice, te su napomenuli da je na groblje mogao dolutati bilo ko.

Kuriozitet je i to da u vreme kada su fotografije nastale, snimci s iste kamere su otkrili i da je jedan automobil prolazio nedaleko od tog mesta, ali nije jasno da li je imao ikakve veze sa devojčicom koja je snimljena.

Bonus video:

01:45

GRAĐANI TUTINA I DALJE NAJSLABIJE VAKCINISANI: Đaci u toj opštini nastavu jedini u Srbiji slušaju onlajn

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.