DEČAK (14) SE ŽALIO NA GLAVOBOLJU: Lekari su mu izvukli OVO iz uva, odmah mu je bilo BOLJE!
Bolnica, Foto: Printscreen

NEVEROVATNO

DEČAK (14) SE ŽALIO NA GLAVOBOLJU: Lekari su mu izvukli OVO iz uva, odmah mu je bilo BOLJE!

On je potražio pomoć od svoje majke, a dok joj je objašnjavao o kakvom problemu se radi, osetio je da se nešto pomera u njegovom uhu

Objavljeno:

Tinejdžer Grant Boti (14) iz Arkanzasa je 2015. doživeo stravično iskustvo kada je počelo da ga boli uho tokom noći. Dečaka su bolovi probudili iz sna, a agonija je trajala do jutra sledećeg dana. Njegov slučaj je doslovno zgrozio svet, a mi vam prenosimo sa koliko jezivom dijagnozom se suočio ovaj, tada, tinejdžer.

On je potražio pomoć od svoje mame, a dok joj je objašnjavao o kakvom problemu se radi, osetio je da se nešto pomera u njegovom uhu. Pokušao je da izvadi ono što mu je smetalo, a kada je ugledao ono što je bilo u njegovom organizmu, šokirao se.

Stonoga duga 10 centimetara se nalazila u njegovom organu. Njegova majka je stavila odvratno stvorenje u plastičnu kesu, a dečaka odvela u bolnicu.

Lekari su rekli da nikad nisu videli ovako nešto. Stonoga je prozrokovala ogrebotine i povrede njegove bubne opne i ušnog kanala. Na sreću, odmah je rečeno da dečak neće imati nikakave posledice posle ove nezgode.

Nikom nije jasno kako se stonoga uopšte stvorila u njegovom uhu, ali se sumnja da je dečak “pokupio” stvorenje kada je išao na plivanje.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.